Møt Shalini i Sogndal, Hjertetreff-festivalen 6 – 12.mai

Hjertetreff-festivalen 6-12. mai 2018 i Leikanger

Shalini er med for første gang på «Hjertetreff-festivalen» og vil undervise i Den Tantriske Livsvisdom onsdag og fredag formiddag. Det er femte gang Alternativmessen Hjertetreff arrangeres på Leikanger Fjord Hotel i Sognefjorden. Visjonen har fra starten av vært å skape en plass der man kan få insirasjon av foredragsholdere og medhjelpere som brenner for temaer som mange av oss ønsker å lære mer om. Festivalen har som mål at deltakerne skal oppleve en uke sammen med likesinnede i et nydelig og kjærlighetsfylt miljø. Les mer om Hjertetreff her

dsc_4631shalini-470kb

Shalini forteller:

Jeg ble kjent med læren om «Energi og Bevissthet» gjennom Bob Moore, min kjære lærer og veileder gjennom 5 år. Bob Moore var utdannet til prest, jobbet i mange år som healer og var usedvanlig klarsynt. Jeg gikk i trening på Psykisk Center i Ringkøbing for å åpne meg for mine healingevner og klarsyn. I desember 1985 erfarte jeg under et kurs hos Bob, å bli løftet opp gjennom en svart tunell, hvorpå jeg med en enorm hastighet ble kastet inn i et Gudslys og en overveldende kjærlighet. Der ble jeg overøst med en takknemlighet fra Gudslyset, for at jeg som menneske var kommet til den andre siden. Denne takknemligheten gjorde et sterkt inntrykk på meg og har siden den tid preget all min undervisning.

Jeg tror ikke at mennesket, så lenge det er forbundet til kroppen, kan oppløses i Gud, selv om det var slik jeg opplevde det. Men at vi alle har en gnist av det gudommelige i oss, som C.G. Jung kalte for Selvet, er jeg overbevist om. Det grensesprengende i min erfaring, var opplevelsen av likeverdigheten mellom det guddommelige og meg som menneske.

Slik tilstanden er på jorden i dag, er det få mennesker som gis muligheten til å erfare Selvet. Det har fått meg til å tenke at universet lengter like mye etter deg og meg, slik vi lengter etter dets utfoldelse i vår bevissthet. Slike tanker er ikke hverdagskost innenfor kristen teologi. Det er et perspektiv på menneskets virkelighet som jeg kun har funnet i Tantra. Derfor elsker jeg Tantra, for Tantra er en livsfilosofi som fremelsker mennesket og livet på jorden.

Jeg har undervist i Tantra siden 2014, men har 35 år bak meg med spirituell undervisning og veiledning. InnerLifeTantra er mitt forsøk på å oversette essensen ved Østens tantriske livsvisdom og tilpasse det til det moderne, vestlige mennesket. Tantra som livsfilosofi er en praksis som veileder deg til å skape et samspill mellom livets to virkeligheter; mellom din fysiske tilværelse og livet som foregår parallelt på «den andre siden». I Tantra beskrives dette samspillet på en symbolsk måte, som et vakkert erotisk møte mellom gudinnen «Shakti» og guden «Shiva».

«Shakti» er det eteriske energifeltet i og omkring kroppen vår. Hun er yin, menneskets feminine intelligens, slik hun virker i oss når vi kommuniserer med den subtile siden av virkeligheten. «Shiva» er yang, det maskuline prinsipp og er auraen rundt kroppen vår. «Shiva» er uendelig. Han er ditt personlige livspotensiale. Og han er alt menneskeheten ennå ikke har realisert av muligheter for kreativt liv på jorden. Kort sagt, «Shiva» er menneskets ULEVDE liv.

I Tantra er det vakre erotiske mætet mellom «Shiva» og «Shakti» en symbolsk beskrivelse av et mulig kjærlighetsforhold mellom yin og yang, mellom den maskuline og feminine intelligens i mennesket, noe vi i stor grad mangler erfaring med i vår kultur. Det er også en beskrivelse av den likeverdige kjærligheten som kan erfares mellom mennesket og det guddommelige.

I Tantra er det i mangel av «Shakti», den balanserte yin, at vi behandler jorden og hverandre på en så uverdig måte. Hvis hun derimot fikk virke gjennom deg og meg på sine premisser, ville sinnet vårt vært i balanse og livet på jorden i tilsvarende harmoni. «Shakti» fungerer i den tantriske lære etter 10 lovmessigheter, som du og jeg trenger å integrere for å leve i balanse med jorden og hverandre.

Onsdagen under «Hjertetreff»-festivalen får du møte «Shakti» i deg, slik hun ønsker at du skal leve livet ditt i lys av den tantriske livsvisdom.

namaste+seane+corn

 

«Auragrammet – din indre Livssyklus»

Fredag formiddag vil jeg introdusere deg for «Auragrammet“ – din indre Livssyklus», slik at du kan bli kjent med «Shakti», din feminine intelligens på en mer personlig måte. Det var etter Gudsopplevelsen at Auragrammet ble formet i min bevissthet. Jeg var i lang tid veldig åpen og de intuitive impulsene flommet inn, som ble grunnlaget for hele InnerLife-konseptet.

«Auragrammet» er et databilde som er utrgnet etter ditt fødselstidspunkt. Det viser hvordan din «Shiva» og «Shakti» er sammensatt i din psyke. Det kan minne litt om et horoskop. Det som er likt, er at horoskopet og Auragrammet viser hvordan auraen din var konstruert fra fødselen av, før du lot deg påvirke av kulturen rundt deg og samfunnet som du har vokst opp i. Forskjellen er at vi benytter en helt annen symbolikk, språkbruk og fargevalg, som er hentet fra vår kunnskap om auraen. En annen forskjell er at Auragrammet er satt opp som en 28 dagers energisyklus. Slik kan du bli kjent med din indre «Shiva» og «Shakti», slik de møtes i deg på forskjellig måte fra dag til dag gjennom en måneds syklus. For å ha full glede av fredagens sesjon, vil vi gjerne ha tilsendt dine fødselsdata senest en uke før festivalen begynner.

Send fullt navn, fødselsdato, fødselstidspunkt, samt by og land hvor du ble født til Shalini: shalini@innerlifetantra.no

 

Les mer om Hjertetreff-festivalen her

 

Nyhetsbrev