27-29.oktober. MALING, KREATIVITET og LIVSKRAFT

Weekendkurs 27 – 29. oktober: Maling, Kreativitet og Livskraft 

Se deg selv i ditt indre speil
og bli overrasket over hvor mye vakkert
som finnes der inne!

Søker du mer inspirasjon til livet ditt?
Å bli flinkere til å komme frem med det som lever i deg?
Eller oppleve mer livskvalitet i relasjon til din partner, venner og kollegaer?

Hva med å slippe den indre kontrollen og hente frem alle fargene, drømmene, lystene, de vare følelsene og lengselen etter deg selv? Katarina inspirer deg nettopp til dette ved hjelp av meditasjon, indre tilstedeværelse, farger og pensel, billedcollage, m.m.
Du tenker at du ikke kan være kreativ? Bare vent!   

Du tillater din «feminine intelligens» å tale til deg gjennom dine Følelser, Farger, Fornemmelser og Fantasi. Det gjelder for kvinner og menn. Hun er den samme i begge kjønn. Fortsatt kontrollerer vi og holder vi henne tilbake. Vi er så altfor redde for å vise hvem vi er. Stor er derfor gleden når du tillater henne å komme til overflaten – å komme til uttrykk gjennom deg. Hva vil hun, mon tro?

Et kurs for deg som vil utforske ditt indre og samtidig utvikle din spontane kreativitet. Kurset handler ikke om å være flink til å male. Katarina lærer deg å kjenne innover, for deretter å bruke pensel og «decopague» til å speile livskreftene som du holder tilbake i deg selv.

Decopague vil si å lime florlette, mønstrede serviettbiter inn i fargene du setter på lerretet, nettopp for å få frem et uttrykk som stemmer med det du kjenner inni deg.

Det er fantastisk gøy å lage et «bilde» som blir så fint og som samtidig er et speil av den du er.

Du tro at du ikke finner noe vakkert der inne? Garantert gjør du det.
Du tror at du ikke kan være kreativ? Bare vent!
Katarinas unike egenskap, å åpne deg for ditt indre og ditt kreative vesen til samme tid.

toruns-atelier

Malerskolen Sareptas Krukke. Kursleder Katarina Linge

Katarina er utdannet på Vestlandets Kunstakademi.
Ved siden av det å være aktivt utøvende kunstner med en rekke separatutstillinger, har hun i mange år undervist ungdom og voksne i kunstfag, tegning, maling og grafikk. Hun har holdt lærerkurs i regi av Riksutstillingene og gjennom Pilotgalleriet formidler hun kunstutstillinger til barn, ungdom og lærere. På kurset kombinerer Torun Katarina kunstneren i seg og terapeuten, hvor hun har en fireårig utdanning som InnerLife psykoterapeut.

«Det er så vakkert når du som deltager uttrykker en forelskelse i ditt eget billeduttrykk. Da opplever jeg at du er i kontakt med noe essensielt i deg selv. At bildet sender tilbake en kvalitet, en skjønnhet eller egenskap som bor i ditt indre. Jeg opplever at billedkunsten nettopp kan bidra til å skape en slik forbindelse mellom det indre og ytre i oss». Katarina Linge


Praktisk informasjon:

Dato: 27 – 29. oktober.

Tid: Fredag kl.15.00 -20.00 Lørdag kl. 10 – 20.00 Søndag kl. 10 -17.30

Sted: InnerLifeSenteret i Oslo, Sagveien 28. Se adkomst her

Kursavgift: kr 2.400,-

Max 12 deltagere.

Påmelding og betaling:
Send først inn påmeldingskjema under. Så snart du har fått kursbekreftelse, betaler du halv kursavgift og resterende senest en uke før kursstart.

Betaling til konto: 1254 05 7376 8, InnerLife-Akademiet

MELD DEG PÅ HER!

Har du spørsmål til Torun Katarina, kan du ringe henne på
mobil: 99 42 84 84 eller send epost til: sareptaskrukke710@gmail.com


Nyhetsbrev