VELKOMMEN til Bjørk Kursgård på Ilseng

«Et møtested for Livets Vendepunkter»

InnerLife-Akademiet ved Hamar ligger på Bjørk kursgård i et vakkert og åpent jordbrukslandskap et kvarter syd for Hamar og en drøy times kjøring fra Oslo. Her holder vi våre egne kurs og utdanning gjennom hele året med mulighet for noe utleie. Landlige omgivelser under en stor, åpen himmelen gir en dyp ro, når du er på kurs. Et praktfullt, lyst kursrom med stor takhøyde gir pusterom og en spesiell stemning. Varme og hjemmehyggelige omgivelser innendørs får deg raskt til å kjenne deg hjemme, mens Øivinns velsmakende mat gjør oppholdet enda mer trivelig. Vi serverer hovedsakelig vegetarisk mat, samt melk og glutenfritt kosthold for den som ønsker det.

Slik finner du veien til oss:
Adresse: Løkenvegen 79, 2344 Ilseng i Stange kommune.

Nærmeste tettsted med buss fra Oslo er Romedal.

Nærmeste stasjon med tog fra Oslo eller Gardermoen er Stange.

Nærmeste stasjon med tog nordfra er Hamar.

Les mer om adkomst her!


 

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram