HELLAS i 2018: Ferie og kurs med Tantrisk Livsvisdom

InnerLife-kurs i Hellas 24 mai – 7. juni

fargerik Hellas - butikk

Et kurs for kvinner og menn, single og par!

Et vakkert ferie- og kursopphold på øya Sifnos i Kykladene

Shalini hjelper deg til å åpne for en dypere relasjon til deg selv, til menneskene og til naturen rundt deg. Hun lærer deg fordypningsøvelser som utfordrer deg til å finne nøkkelen til din sanne femininitet og maskulinitet – for å åpne deg for livets kjærlige visdom. Noen øvelser gjøres individuelt, andre øvelser foregår parvis eller i mindre grupper. 

InnerLife er KJÆRLIG VISDOM som fremhever det HELLIGE ved å LEVE

InnerLife åpner for det VERDIGE i MENNESKET gjennom
Nytelse, Glede og Visdom i SOLIDARITET til alt levende liv på jorden

Du søker LIVSGLEDE og AKTIV KJÆRLIGHET
fra den store opplevelse til livets minste detaljer 

InnerLife omskaper SEKSUALITETEN til et INDRE ROM
fylt av følsomhet, skjønnhet og verdighet

InnerLife er å gjenfinne LIVETS MAGI  

Du kan vanskelig finne et sted som er bedre egnet til å speile skjønnheten i det ytre inn i deg selv, til å sanse lydene, nyte maten og kjenne følelsen av berøring i møte med mennesker – alt sammen i vår lille bukt på øya Sifnos. Muligens har vi med en eller to InnerLife-massører, slik at du kan bestille og unne deg en massasje underveis. 

CIMG5076 – 143kb
Velkommen
til en eventyrlig indre og ytre reise,
en ferie med dyp mening, grensesprengende innsikter
og et varmt og inkluderende fellesskap.

Faros 1

Det patriarkatet har holdt tilbake i mennesket gjennom flere tusen år, lærer vi i InnerLife å frigjøre. Vi snur om på det du har lært om din kropp og seksualitet og tegner et nytt bilde av seksualitetens vesen, som får din feminine intelligens og indre maskulinitet til å våkne på en vakker måte. Den erotiske livskraften, den emosjonelle friheten, den skapende livsutfoldelsen, den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten åpenbares i deg – og det er vakkert.

Du søker den skapende livsutfoldelsen,
                              den emosjonelle friheten, den sensuelle livskraften,
                                                          den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten – i deg!

Cafe Flora, 115kb

Vi reiser til Sifnos i Kykladene, 3 timer fra Athen med båt. Her har vi holdt kurs i 30 år og har funnet det vakreste stedet på øya – hvor det er ro og skjønnhet overalt. Vi bor i Apokofto, en liten bukt med en lang sandstrand, to vakre restauranter helt nede ved strandkanten, en liten kirke og to små hoteller. Flora er det ene hotellet. Her bor vi med utsikt over havets vide horisont. Her er ingen bank, ingen butikker, ikke noe å gjøre annet enn å være sammen med deg selv – et fantastisk sted for innadvendt arbeid. Utenfor hotellrommet har du terrasse med denne utsikten til havet

Sifnos byr på vakre turstier.
En par av dagene tar vi helt fri og vandrer over øya. Den ene dagen til Castro, en gammel middelalderby på toppen av et lite fjell. Siden Tantra handler om evnen til nytelse, blir det dagens trening – en skjønn dag.

ShaliniogØivinn, web

Kursleder er Shalini Lind, assistert av Øivinn Øi. Shalini er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer som lett skaper hjerterom rundt seg.  Øivinn er med for å assistere når mennene har behov for å samles rundt en prat om mannen og som individuell samtalepartner. Sammen har de 35 års erfaring med kurs og spirituell veiledning. I dag underviser Shalini mest alene, hvor hun tilbyr ettårige fordypningsgrupper for kvinner og menn i tillegg til kurs i Tantrisk Massasje.

Kurset/reisen er fra 24. mai til 7. juni, fra torsdag til torsdag. Det gir 11 dager hvor gruppen møtes til undervisning, øvelser og innadvendt arbeid, 2 økter pr. dag á 2,5 timer. Vi holder 2 turdager og 2 reisedager til/fra Hellas – til sammen 15 døgn. På reisen ned blir det overnatting i Athen, hvor vi bor nær Plaka, den gamle bydelen, på et hotel med takterrasse og flott utsikt mot Akropolis. Her blir det god til å besøke Akropolis eller gjøre en god handel i de gamle basarene. 

Døgnrytmen: Vi står opp ca. ved åtte-tiden. Da går du kanskje ut på terrassen og bare nyter solen og utsikten. På et tidspunkt finner du et sted for deg selv, hvor du kan gjøre din lille meditasjon, ta en dukkert i havet, kanskje sole deg. Kl.11.30 – 14.00 møter vi Shalini i kursrommet, som er en stråhytte med jordgulv og kjølig nok å ha undervisning i. Deretter unner vi oss en god middag kl 14.30 hos Janis, restauranteieren som holder kursrommet for oss. Nok en god pause på ettermiddagen til å sole deg eller gå tur, dra over til fiskelandsbyen på den andre siden av klippen, før vi møtes igjen i kursrommet ca. kl. 18.30 på kvelden frem til kl. 21.00. Etterpå går noen opp og spiser litt kvelds på terrassen og nyter stillheten og havet. Andre setter seg på nabokafeen for et lite glass vin. NB! Det er svært begrenset inntak av alkohol under kursoppholdet.   

Gruppen vil bestå av deltagere som har erfaring med InnerLife eller deg som søker InnerLife for første gang. Som kursleder ønsker jeg det slik, fordi jeg ser at nye deltagere alltid bringer inn nye spørsmål og horisonter, mens de som har erfaring kan bringe de nye med. Vi skaper et likeverdig og varmt fellesskap for fordypning av livets egen visdom.  

Chrissopigi, 119kb - KopiForventninger til deg som skal delta: Kurset er ikke et helsetilbud, men handler om InnerLife som en spirituell utviklingsprosess. For å delta på kurset, trenger du å ha noe erfaring med innadvendt arbeid, psykisk eller spirituelt. Du trenger å være relativt frisk og i psykisk balanseDu er lett omgjengelig og kan sette pris på å bli kjent med nye mennesker. På et slikt kurs er det viktig at du kan åpne deg og speile deg i medmennesker som i utgangspunktet er fremmede for deg. Det kan kjennes utfordrende for enhver, men her får du hjelp fra Shalini og Øivinns naturlige og likeverdige måte å omgå mennesker. Du kan bli spurt om å svare på noen spørsmål om deg selv og livet ditt, før du får kursplassen bekreftet, hvis vi ikke kjenner deg fra før.


PÅMELDING OG BETALING

Pris for kurset med 2×3 timers undervisning pr. dag = kr. 6.200,- 

Pris for buss, båt og hotellopphold i Hellas = kr. 6700,- 
Prisene for reise og opphold har gått veldig opp de siste to årene i Hellas, men vi tenker at det trenger dette lille landet. Reise/opphold dekker utgifter til buss mellom flyplass, båthavn og hotellene, båt tur/retur Athen-Sifnos, 1 overnatting på hotell i Athen med utsikt til Akropolis + 13 døgns hotellopphold på et meget vakkert, lite fire stjerners hotell på Sifnos, hvor vi leier hele hotellet, inkl. administrasjonsomkostninger til reisebyrået i Hellas. Fra hotell Flora på Sifnos har du rom med terrasse med direkte utsikt til havet fra alle rommene. Kursavgift + reise og opphold dekker ikke mat og flyutgifter. Alt i alt vil oppholdet koste deg 16.000 kroner for 2 ukers herlig ferie, kurs, reise, opphold, fly og mat.

Bindende depositum kr. 2000,– betales ved påmelding.
Reise og oppholdsutgifter, kr. 6.700,- betales innen 1. april.
Resterende kursavgift kr. 4.200,- betales innen 1. mai.
Kursavgift inkl. reise / opphold = kr. 12.900,- 
Du får tilsendt faktura ved påmelding.

I tillegg kommer flybillett kr. 1700 – 2500,- alt etter hvor raskt du kjøper flybillett.
Vi reiser med Norwegian.
Avreise torsdag 24. mai kl. 13.35 fra Gardermoen til Athen.
Hjemreise fra Athen kl. 19.05 fra Athen. Lander på Gardermoen kl. 22.00.

Pr. 13.09.17 ligger flybilletten på kr. 1700,- tur /retur, men det vil sannsynligvis gå opp til våren.
Ikke bestill flybillett, før du har fått bekreftet plass på kurset.

Regn med matutgifter kr. 2000,- alt etter hvor nøysom du er.
Vi spiser middag ute hver dag. Frokost og kvelds kjøper vi selv inn og spiser på hotellet.

Sørg for å ha reiseforsikring som dekker sykdom, hvis du evt. må avbestille reisen og kurset.

Hvis du ønsker å utvide oppholdet før eller etter kurset, er det viktig at du møter opp på Sifnos eller i Athen etter avtalt plan med Shalini. Og at du ikke avtaler å reise fra Sifnos før gruppen reiser. Dersom du trenger hjelp til å planlegge båtruter til andre øyer, kan du ta kontakt med vårt reisebyrå på Sifnos. Husk å si fra at du er del av «InnerLife-Group».

Aegean Travel – reisebyrå på Sifnos:
http://www.thesaurus.gr
E.post: apostolos@thesaurus.gr

Hotel Flora: http://www.hotel-flora.gr

 Ta kontakt med Shalini for spørsmål; tel 466 344 84  eller Shalini@InnerLifeTantra.no   

MELD DEG PÅ HER!

 


Nyhetsbrev