HELLAS i 2018: Ferie og kurs med Tantrisk Livsvisdom

Kjærlighetens indre Frigjøring i lys av
den Tantriske Livsvisdom

CIMG5076 – 143kb

Et kurs for kvinner og menn, single og par!

Et vakkert ferie- og kursopphold på øya Sifnos i Kykladene
Torsdag 24. mai til torsdag 7. juni 2018

Du får en kjærlighetsfylt introduksjon til hva Tantra kan være for deg
i din hverdag, på jobb og i dine nære relasjoner.

På kurset blir du kjent med «Kjærlighetens 4 portaler», som i Tantra handler om å trene på tilstedeværelse gjennom de fire Nytelser. Kjærlighetens 4 portaler er opplevelsen av livets Skjønnhet i Nuet. Det er kroppens evne til Sanselighet – å lytte, smake, lukte, se og høre med glede. Det er Nærhet og Intimitet i de daglige opplevelser og menneskemøter, og det er den vare og følsomme erotiske Livskraften, som forandrer måten vi opplever vår seksuelle energi. Det høres enkelt ut, men å ta seg selv så alvorlig at vi virkelig tar livet til oss, det er det få som gjør i vår tid.

Shalini hjelper deg til å åpne for en dypere relasjon til deg selv, til menneskene og til naturen rundt deg. Hun lærer deg fordypningsøvelser som utfordrer deg til å finne nøkkelen til din sanne femininitet og maskulinitet – for på tantrisk vis å åpne deg for livets kjærlige visdom. Noen øvelser gjøres individuelt, andre øvelser foregår parvis eller i mindre grupper. 

Tantra fremhever det HELLIGE ved å LEVE

Målet ved Tantra er det VERDIGE MENNESKE som deler
sin Nytelse, Glede og Visdom i SOLIDARITET til alt levende liv på jorden

Tantra frembringer den EKTE LIVSGLEDEN,
som prestasjon, stress og manglende tilstedeværelse tar i fra deg

Tantra er AKTIV KJÆRLIGHET
fra de helt store opplevelser og ned til livets minste detaljer 

Tantra er KJÆRLIG VISDOM, å gjenfinne Livets Magi  

Tantra omskaper SEKSUALITETEN til et rom fylt av
følsomhet, skjønnhet og verdighet

InnerLifeTantra bygger på kunnskap om menneskets energifelt (auraen) og hvordan det danner et intimt kjærlighetsforhold mellom din fysiske og ikke-fysiske virkelighet. Shalini veileder deg inn på den tantriske visdomsvei med dens vakre, grensesprengende og forløsende innsikter. Hun tar deg med inn i skapende prosesser i form av billedlige historier, drømmer og symboler.

Du kan vanskelig finne et sted som er bedre egnet til å speile skjønnheten i det ytre inn i deg selv, til å sanse lydene, nyte maten og kjenne følelsen av berøring i møte med mennesker – alt sammen i vår lille bukt på øya Sifnos. Muligens har vi med en eller to Tantra-massører, slik at du kan bestille og unne deg en tantrisk massasje underveis. 

Velkommen til en eventyrlig indre og ytre reise.
En ferie med dyp mening, grensesprengende innsikter
Et varmt og inkluderende fellesskap under hele kurset.  

Bilde fra Hilde Aradia bDet som den patriarkalske kultur har holdt tilbake i mennesket gjennom flere tusen år, lærer vi i Tantra å frigjøre. Vi snur om på det du har lært om din kropp og seksualitet og tegner et nytt bilde av seksualitetens vesen, som får din feminine intelligens og indre maskulinitet til å våkne på en vakker måte. Din erotiske livskraft, den emosjonelle friheten, den skapende livsutfoldelsen, den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten åpenbares for deg – og det er vakkert.

Du blir kjent med den erotiske livskraften, den emosjonelle friheten, den skapende livsutfoldelsen, den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten – i deg.

Cafe Flora, 115kbVi reiser til Sifnos i Kykladene, 3 timer fra Athen med båt. Her har vi holdt kurs i 30 år og har funnet det vakreste stedet på øya – hvor det er ro og skjønnhet overalt. Vi bor i Apokofto, en liten bukt med en lang sandstrand, to vakre restauranter helt nede ved strandkanten, en liten kirke og to små hoteller. Flora er det ene hotellet. Her bor vi med utsikt over havets vide horisont. Her er ingen bank, ingen butikker, ikke noe å gjøre annet enn å være sammen med deg selv – et fantastisk sted for innadvendt arbeid. Bildet til venstre er fra utsikten fra Hotel Flora, hvor vi bor. Sifnos byr på vakre turstier. En par av dagene tar vi helt fri og vandrer over øya – den ene dagen til Castro – en gammel middelalderby på toppen av et lite fjell. Siden Tantra handler om evnen til nytelse, blir det dagens trening – en skjønn dag.

ShaliniogØivinn, webShalini Lind blir assistert av Øivinn Øi. Shalini er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer som lett skaper hjerterom rundt seg.  Øivinn er med for å assistere når vi deler opp i manns- og kvinnegrupper, og som individuell samtalepartner. Sammen har de 35 års erfaring med kurs og spirituell veiledning. I dag underviser Shalini mest alene i den tantriske livsdom, hvor hun tilbyr ettårige fordypningsgrupper for kvinner og menn i tillegg til massasjekurs og Hellaskurset i mai hvert år.

Hele kurset/reisen er på 15 døgn fra torsdag til torsdag. Det gir 11 dager hvor gruppen møtes til undervisning, øvelser og innadvendt arbeid, 2 økter pr. dag á 2,5 timer. Vi holder 2 turdager og 2 reisedager til/fra Hellas – til sammen 15 døgn. På reisen ned blir det overnatting i Athen, hvor vi bor nær Plaka, den gamle bydelen, på et hotel med takterrasse og flott utsikt mot Akropolis. Her blir det god til å besøke Akropolis eller gjøre en god handel i de gamle basarene. 

Døgnrytmen: Du står opp ca. ved åtte-tiden. Da går du kanskje ut på terrassen og bare nyter solen og utsikten. På et tidspunkt finner du et sted for deg selv, hvor du kan gjøre din lille meditasjon, ta en dukkert i havet, kanskje sole deg. Ca. 11.30 – 14.00 møter vi Shalini  i kursrommet, som er en sivhytte med jordgulv og derfor kjølig nok å ha undervisning i. Deilig lunsj kl 14.30 hos Janis, restauranteieren som holder kursrommet for oss. Nok en god pause på ettermiddagen til å sole deg eller gå tur, dra over til fiskelandsbyen på den andre siden av klippen, før vi møtes igjen i kursrommet ved 19-tiden på kvelden for nok en samling til kl. 21.30. Bildet under og til venstre er begge utsikt fra rommet ditt på Hotel Flora.

Chrissopigi, 119kb - KopiForventninger til deg som skal delta: Kurset er ikke et psykisk helsetilbud, men handler om Tantra som en spirituell utviklingsprosess. For å delta på kurset, trenger du å ha noe erfaring med innadvendt arbeid, psykisk eller spirituelt. Du trenger å være relativt frisk og i psykisk balanse. Du trenger å sette pris på å bli kjent med nye mennesker og kunne åpne deg og speile deg i et medmenneske som i utgangspunktet er «fremmed». Det er utfordrende for enhver, men her får gruppen stor hjelp fra Shalinis naturlige og likeverdige måte å omgås mennesker på. Du vil bli blir spurt om dette, før du får kursplassen bekreftet, hvis vi ikke kjenner deg fra før. Det er viktig fordi det er et langt kurs og det er lang vei hjem. Er du usikker hva disse forventningene innebærer for deg, ta kontakt med Shalini, se lengst ned på siden. 

 


OM PRIS OG UTGIFTER

Pris for kurset med 2×3 timers undervisning pr. dag = kr. 6.200,- 

Pris for buss, båt og hotellopphold i Hellas = kr. 6700,- 
Reise/opphold dekker utgifter til buss mellom flyplass, båthavn og hotellene, båt tur/retur Athen-Sifnos, 1 overnatting på hotell i Athen med utsikt til Akropolis + 13 døgns hotellopphold på et meget vakkert, lite fire stjerners hotell på Sifnos, hvor vi leier hele hotellet, inkl. administrasjonsomkostninger til reisebyrået i Hellas. Fra hotell Flora på Sifnos har du rom med terrasse med direkte utsikt til havet fra alle rommene. Kursavgift + reise og opphold dekker ikke mat og flyutgifter. Alt i alt vil oppholdet koste deg 16.000 kroner for 2 ukers herlig ferie, kurs, reise, opphold, fly og mat.

Bindende depositum kr. 2000, – betales ved påmelding.
Reise og oppholdsutgifter, kr. 6.700,- betales innen 1. april.
Resterende kursavgift kr. 4.200,- betales innen 1. mai.

I tillegg kommer flybillett kr. 1700 – 2300,- alt etter hvor raskt du kjøper flybillett.
Vi reiser med Norwegian.
Avreise torsdag 24. mai kl. 13.35 fra Gardermoen til Athen.
Hjemreise fra Athen kl. 19.05 fra Athen. Lander på Gardermoen kl. 22.00.

Pr. 13.09.17 ligger flybilletten på kr. 1700,- tur /retur, men det vil sannsynligvis gå opp til våren.
Ikke bestill flybillett, før du har fått bekreftet plass på kurset.

Regn med matutgifter kr. 2000,- alt etter hvor nøysom du er.
Vi spiser middag ute hver dag. Frokost og kvelds kjøper vi selv inn og spiser på hotellet.

PÅMELDING OG BETALING

Bindende depositum kr. 2000, – betales ved påmelding.
Reise og oppholdsutgifter, kr. 6.700,- betales innen 1. april.
Resterende kursavgift kr. 4.200,- betales innen 1. mai.

Kursavgift inkl. reise / opphold = kr. 12.450,- kan del-innbetales
i form av månedlige avdrag fra den måneden du melder deg på t.o.m 15 april.
Du får tilsendt faktura ved påmelding/ bekreftelse.

Sørg for å ha reiseforsikring som dekker sykdom, hvis du evt. må avbestille reisen og kurset.

Hvis du ønsker å utvide oppholdet før eller etter kurset, er det viktig at du møter opp på Sifnos eller i Athen etter avtalt plan med Shalini. Og at du ikke avtaler å reise fra Sifnos før gruppen reiser. Dersom du trenger hjelp til å planlegge båtruter til andre øyer, kan du ta kontakt med vårt reisebyrå på Sifnos. Husk å si fra at du er del av «ArunA-Group».

Aegean Travel – reisebyrå på Sifnos:
http://www.thesaurus.gr
E.post: apostolos@thesaurus.gr

Hotel Flora: http://www.hotel-flora.gr

 Ta kontakt med Shalini for spørsmål; tel 62 110 112 eller Shalini@InnerLifeTantra.no