HELLAS i 2018: Ferie og kurs med Tantrisk Livsvisdom

 «I Kjærlighetens Fotspor 
i lys av den Tantriske Livsvisdom»

Et vakkert ferie- og kursopphold på øya Sifnos
20. mai til 3. juni
 2018

For kvinner og menn, single og par i alle aldre!

I Tantra er «Kjærlighetens fire portaler» i form av de fire sanne nytelser en vesentlig del av veien inn til deg selv. Du kan vanskelig finne et sted som er bedre egnet til å speile den ytre skjønnheten i ditt indre, til å sanse lydene, nyte maten og kjenne følelsen av berøring under massasjen, som du kan velge å motta. Å være sammen på denne måten vil åpne for en dypere relasjon til de som er rundt deg – alt sammen en trening for å åpne for den tantriske seksualitet og livsvisdom. 

lukt4Vi snur det du har lært om din kropp og seksualitet på hodet og tegner et nytt bilde av seksualitetens vesen, der din feminine intelligens og indre maskulinitet våkner og åpenbarer for deg den erotiske livskraften, den emosjonelle friheten, den skapende livsutfoldelsen, den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten. Det som den patriarkalske kultur gjennom flere tusen år har holdt tilbake i mennesket, lærer vi i Tantra å frigjøre. Slik omdanner vi det feminine i deg til et indre landskap, fylt av nytelse, skjønnhet og verdighet, og som vil frembringe i deg som mann din sanne maskulinitet. For å forstå hva som ligger skjult av visdom i din vidunderlige kropp, bringer Shalini deg i møte med Kjærlighetens 4 portaler, som i Tantra ansees for å være Livets Skjønnhet, Kroppens Sanselighet, Intimitetens Sannferdighet og den vare og følsomme Seksualitet.

Den erotiske livskraften, den emosjonelle friheten, den skapende livsutfoldelsen,
den gode sårbarheten og den sensuelle kjærligheten.

Cafe Flora, 115kbVi reiser til Sifnos i Kykladene, 3 timer fra Athen med hurtigbåt. Her har vi holdt kurs i 30 år og har funnet det vakreste stedet på øya – hvor det er ro og skjønnhet overalt. Vi bor i Apokofto, en liten bukt med en lang sandstrand, to vakre restauranter helt nede ved strandkanten, en liten kirke og to små pensjonater. Flora er det ene pensjonatet, hvor vi bor med utsikt havets vide horisont. Ingen bank, ingen butikker, ikke noe å gjøre annet enn å være sammen med deg selv – et fantastisk sted for innadvendt arbeid. Bildet under er fra utsikten på pensjonatet hvor vi bor. Sifnos byr på vakre turstier. En av dagene tar vi helt fri og vandrer over øya til Castro – en gammel middelalderby på toppen av et lite fjell. Siden Tantra handler om evnen til nytelse, blir det dagens trening – en skjønn dag.

CIMG5076 – 143kbEt kurs som dette skal være fullt av innsikter, indre erfaring, tilstedeværelse og nytelsen ved å oppholde deg på et så praktfullt sted som denne helt spesielle bukten på Sifnos. Det har vært et vendepunkt for svært mange som har vært med oss gjennom de 30 årene vi hvert år har hatt med grupper til Sifnos.

Shalini veileder deg inn på den tantriske visdomsvei med dens vakre, grensesprengende og forløsende innsikter. Hun tar deg med inn i skapende prosesser i form av billedlige historier, drømmer og symboler. Vi gjør meditative energiøvelser som utfordrer deg til å finne nøkkelen til din sanne femininitet og maskulinitet – og slik ta i mot deg selv som kvinne og mann. Slik danner vi et varmt og inkluderende fellesskap, hvor du utfordres til å finne nøkkelen til din sanne maskulinitet og femininitet for å ta imot deg selv som den mann eller kvinne du er i dypet av deg selv.

ShaliniogØivinn, webKursleder er Shalini Lind, assistert av Øivinn Øi. Shalini er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer som lett skaper hjerterom rundt seg. I tillegg har hun med Øivinn, som assisterer i manns-samtalene og som samtalepartner. Sammen har de 35 års erfaring med kurs og spirituell veiledning. I dag underviser Shalini kun i den tantriske livsdom, hvor hun tilbyr ettårige fordypningsgrupper for kvinner og menn i tillegg til Hellaskurset i mai.

Reisen inneholder 12 dager med 5,5 timers undervisning inkl. fridag og 2-3 reisedager, avhengig av om vi må overnatte i Athen både på nedturen og hjemreisen. Det igjen avhenger av kombinasjonen fly og båtavganger, som ikke er klarert fra gresk side. I Athen overnatter vi i Plaka, den gamle bydelen, på hotel med takterrasse mot Akropolis.

DSCN0114 – 272kbDagrytme: Du står opp ca. ved åtte-tiden. Da går du kanskje ut på terrassen og bare nyter solen og utsikten. På et tidspunkt finner du et sted for deg selv hvor du kan gjøre din lille meditasjon, ta en dukkert, kanskje soler deg. Ved 11-tiden møter vi Shalini  i kursrommet, som er en sivhytte med jordgulv og derfor kjølig nok å ha undervisning i. Deilig lunsj ca. kl 14.00 hos Janis, restauranteieren som har satt opp kursrommet til oss.

Nok en god pause på ettermiddagen til å sole deg eller gå tur, dra over til fiskelandsbyen på den andre siden av klippen, før vi møtes igjen i kursrommet ved 19-tiden på kvelden for et par timers samling

Undervisning i den tantriske lære om energi og auraen, arbeid med nattens drømmer, for de som husker det, visualisering og kreative symboler, trening på pust og meditativ tilstedeværelse og nytelse, samtaler parvis og i mindre grupper.  


Betaling og påmelding

Du må ikke bestille flybillett, før du har fått bekreftet plass på kurset.
Kurset er ikke et helsetilbud, men handler om Tantra som en spirituell utviklingsprosess. For å delta på kurset, trenger du å ha noe erfaring med innadvendt arbeid, psykisk og spirituelt. Du trenger å være relativt frisk og i psykisk balanse, slik at evt. ubalanser ikke holder deg tilbake fra å delta i gruppen for- og ettermiddag. Du blir spurt om dette, før du får kurset bekreftet. Det er viktig fordi det er et så langt kurs og i utlandet. Er du usikker hva dette innebærer for deg, ta kontakt med Shalini: Shalini@innerlifetantra.no 

Pris for 12 dagers kurs + 2-3 reisedager inkl. opphold i Athen, kr. 12.500,-
Prisen dekker kursavgiften buss til/fra fly, til/fra båt, til/fra hotellene, båtreise tur/retur, hotellopphold på et meget vakkert lite hotell på Sifnos med direkte utsikt til havet, 1-2 netter på hotell i Athen med utsikt til Akropolis.
I tillegg kommer flybillett og mat underveis.
Regn med en total utgift på 15-16.000,-  inkl. kost og flybillett.

Bindende depositum kr. 3000, – betales ved påmelding.
Resterende kursavgift kr.  9.500,- betales innen 1. mai.
Kan delbetales pr. mnd. fra du melder deg på til og med 1. mai.
Regn med 1500 – 2000,-  kroner i matutgifter. Vi spiser middag ute, frokost og kvelds kjøper vi selv inn og spiser på hotellet.

Sørg for å ha reiseforsikring som dekker sykdom hvis du evt. må avbestille reisen og kurset.
All betaling gjøres til konto: 1254 05 7376 8, InnerLife-Akademiet.

I tillegg kommer flyreise med Norwegian. 
I skrivende stund (13.08) ligger flybilletten på 1300,- kroner, men vil sannsynligvis ligge på 2.300,- til våren. 

Ta kontakt med Shalini for spørsmål; Shalini@InnerLifeTantra.no   

Ta kontakt her for å få tilsendt kursinformasjon på PDF!