23 -25.nov. Body Mind Spirit-messe på Lillestrøm

Foredrag med Shalini Lind på festivalen fredag, lørdag og søndag:

Tantra som levemåte, livsvisdom og en ny form for seksualitet

Tantra er en levemåte og en visdom som gjelder for kvinner og menn i alle aldre, single og par og uansett legning. På foredraget tar Shalini utgangspunkt i forskjellen mellom vestlig og tantrisk seksualitet. Hun viser hvordan Tantra setter seksualiteten vår i et kjærlighetsfylt, fullstendig likestilt og bevissthetsutvidende perspektiv. Tantra som livsform inkluderer seksualiteten, men vektlegger først og fremst gleden ved Hellig samvær, en Kjærlighetsfylt opplevelse av kroppen, tid for Skjønnhet og Nytelse i hverdagen. Tantra lærer oss å ære, nyte og glede oss over livet på jorden, samtidig som bevisstheten løftes inn i en sjelelig dimensjon. Slik påvirker Tantra relasjonen vi har til oss selv og andre mennesker, skaper åpning i parforholdet og i samfunnet rundt oss.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram