24 -26.nov. Wellbeing-festivalen på Lillestrøm

Wellbeing-festivalen på Lillestrøm 24 – 26. november 2017

I år har vi en stor stand på 20m2 i avdelingen for «Personlig Utvikling».
Stand-nummer kommer. 

Her vi presenterer TANTRISK MASSASJE. Vi forklarer deg hva som gjør tantrisk massasje så spesiell. Gjennom halvannen times ren nytelse, gir vi deg muligheten til å oppdage at din erotiske er selve livsnerven i din kropp og sinn, så fremt den frigjøres fra tanken på sex og i stedet bringes til hjertet. På messen kan du bestille en vidunderlig halv times tantrisk massasje på ryggen. Ja, det er ren nytelse for bare kr. 350,-  

Hver hele time holder vi en 20 minutters presentasjon av det NYE AURAGRAMMET, som vi kaller for «12 Nøkler til Oppvåkning». Og vi lanserer et helt nytt kurskonsept – et 12 ukers webseminar hvor du lærer å bringe farger og livskvalitet til din kropp og sinn og ikke minst ut i dine omgivelser.  

Shalini holder to forskjellige foredrag om InnerLifeTantra, to på lørdag og to på søndag. Tid og sted blir bestemt senere.
På foredragene snakker Shalini om Tantra som en livsstil, hvor livet helliggjøres. Hun forklarer hvordan den erotiske livskraften er ment som et møte mellom vår fysiske og ikke-fysiske virkelighet. Og hvor viktig det er å avkoble det erotiske fra sex og forbinde det til hjertet, for å bringe inn en helt annen form for intimitet og seksualitet i livene våre, enn det vi kjenner fra før i Vesten.

Se etter vår fargerike, oransje stand merket InnerLife-Akademiet.