24 -26.nov. Wellbeing-festivalen på Lillestrøm

omfavnelse

Wellbeing-festivalen på Lillestrøm 24 – 26. november

I år har vi en stor stand på 20m2 i avdelingen for «Personlig Utvikling«
Du finner oss nederst til venstre i hallen.
Stand nr. 2/59

VI PRESENTERER TANTRISK MASSASJE.
Vi forklarer deg hva som gjør tantrisk massasje så spesiell. Til vanlig tilbyr vi en to timers sesjon, hvor du får full kroppsmassasje på bak- og forside og hvor du tillater den erotiske energien å strømme gjennom din kropp. Det får vi ikke til på messen, men vi gir tilbud om en halv times nytelse i form av rygg og benmassasje, slik at du kan se og kjenne hvilken nytelse Tantrisk Massasje er. Pris kr. 350,-  

FOREDRAG PÅ STANDEN HVER HELE TIME OM GRATIS NETTKURS.  
Hver hele time holder vi en 20 minutters presentasjon i forbindelse med vårt nye nettkurs: «12 Nøkler til økt Livskvalitet». Vi tilbyr deg å melde deg på en ukes GRATIS nettkurs: «Bli berørt i ditt eget liv – sett din farge på tilværelsen», hvor du lærer å bringe farger og livskvalitet til din kropp og sinn og ikke minst ut i dine omgivelser.  

SHALINI HOLDER ET FOREDRAG HVER DAG OM DEN TANTRISKE SEKSUALITET.

FREDAG  kl. 17.00, rom 1
LØRDAG kl. 16.00, rom 8
SØNDAG kl. 16.00, rom 1

Den tantriske seksualiteten til forskjell fra den vestlige seksualitet.
Mange rygger tilbake når de hører ordet Tantra, fordi det assosieres med sex. Andre kaster seg over Tantra i håp om å få et nytt forhold til sin seksualitet. Shalini tar utgangspunkt i forskjellen mellom den vestlige og tantriske seksualiteten. Hun viser hvordan Tantra åpner for et genuint samspill mellom mann og kvinne på alle plan, dersom vi ivaretar forskjelligheten mellom de to kjønn og det gis plass for begges spiritualitet. Målet med Tantra er en livsform som vektlegger gleden ved hellig samvær, en kjærlighetsfylt opplevelse av vår kropp, tid for skjønnhet og nytelse i hverdagen, så vel som i seksualiteten. Det påvirker parforholdet, relasjonene vi har til andre mennesker og samfunnet vi skaper.


 

 

Nyhetsbrev