HELGEKURS Oslo 17-18.feb: Sensualitet/Erotisk Livskraft

«Bli kjent med din Sensualitet og erotiske Livskraft på en verdig måte.
Bli kjent med Shalinis undervisning. Finn inspirasjon til det hele mennesket i deg,
hvor alt i deg er med på Livets vandring mot en utvidet bevissthet!»

Et kurs for single og par i alle aldre!

Tantra er EN MÅTE Å LEVE, hvor du praktiserer Gleden over
å oppleve Skjønnhet, Sanselighet, Intimitet og den følsomme Seksualiteten.

Tantra legger vekt på den FEMININE intelligens slik den virker både hos mann og kvinne.

Tantra omdanner SEKSUALITETEN til et rom
fylt av følsomhet, skjønnhet og verdighet for begge parter.

Tantra er aktiv KJÆRLIGHET overfor alt levende liv.


Gled deg til en kurshelg fylt av visdom og varme. Her kommer kvinner og menn sammen for å bli kjent med kjærligheten, sensualiteten og den erotiske livskraften som kilde til livsutfoldelse på en naturlig og verdig måte.

Shalini beskriver det erotiske møtet mellom Shiva og Shakti som et samspill mellom kroppens erotiske energi og vårt livspotensialeFor meningen med Tantra er å utvide bevisstheten om intensjonen med ditt liv og hvordan du er forbundet til et større univers. For at du skal bringe din livskraft inn i de daglige menneskemøtene og hverdagens store og små opplevelser.

På kurset får du en kjærlighetsfylt introduksjon til hva InnerLifeTantra kan være for deg i din hverdag og nære relasjoner. Du lærer meditative energiøvelser, å trene på visualisering av indre bilder, praktisere pust og tilstedeværelse og hvordan du kan våge øyeblikkene og la deg berøre av ditt eget liv. Alt sammen for at du skal begynne veien mot Kjærlighetens indre Frigjøring.

Kurset er åpent for alle! Du kan være nysgjerrig på Tantra eller du trenger påfyll og inspirasjon. Hvis du vurderer den ettårige fordypningsgruppen i InnerLife Tantrisk Visdom, anbefaler vi at du først delta på denne kurshelgen.
Les om ettårig fordypningsgruppe her!


PÅMELDING

Sted: InnerLifeSenteret, Sagveien 28. 0459 Oslo. 

Dato: 17-18. februar Lørdag og søndag 10- 19.00.

Kursavgift kr. 1.250,- betales ved påmelding.
Du får tilsendt faktura.

Din påmelding registreres når du har sendt inn påmelding og betaling.
Meld deg på her
Deretter vil du motta en kursbekreftelse innen få dager.

Ved avmelding senere enn en uke før kursstart beholdes halv kursavgift.


@. 13400DSC_3621 – 444kb

Kort om Shalini og InnerLife-Akademiet.

Shalini er en innsiktsfull og inspirerende Tantra-lærer som lett skaper hjerterom rundt seg. Hun har 35 års erfaring med kurs og terapeutisk utdanning innen spiritualitet og personlig utvikling. Etter et kraftfullt syn i påsken 2014 bestemte hun seg for å legge ned utdannelsen og vie all sin tid til å undervise i den tantriske livsvisdom. I dag tilbyr hun ettårige fordypningsgrupper for kvinner og menn på kursgården vår syd for Hamar, i tillegg til massasjekurs og 14 dagers kurs i Hellas i mai hvert år. InnerLife-Akademiet har et eget senter i Oslo, hvor terapeuter tilbyr individuell tantrisk massasje, massasje for par og undervisningsdager i tantrisk massasje. InnerLife-Akademiet er organisert som en forening uten kommersielt formål. Vi er fire som driver Bjørk Gård kollektivt. Shalini er kursleder og ansvarlig for InnerLife-konseptet i tillegg til å jobbe som daglig leder. Øivinn lager mat og er med i kursrommet enkelte ganger. Kerste er kontoransvarlig sammen med Shalini og underviser i Auragrammet og Nora er IKT- ansvarlig. Velkommen til en vakker og stemningsfylt kursgård med varme mennesker og gledesfylt kursinnhold.


Nyhetsbrev