8-10.mars: Parkurs i Tantrisk Massasje

Tantra er Kjærlighetens Intelligens og Livskunst

Kurs med Shalini Lind

InnerLifeTantra er visdommen om Eros som en feminin kjærlighetskraft i kvinner og menn. Det er denne siden ved bevissheten som vår religion har skambelalgt, slik at Eros som Sjelens intelligens og Kjærlighetens Livskunst har gått i glemmeboken. Ved å åpne for denne subtile livskraften, utvides møterommet mellom dere.

Som mann lærer du at det er gjennom din feminine intelligens at maskuliniteten din tre frem og vekker til live Inspirasjon, Livskraftighet og Kjærligheten til den Verden du lever i. Som kvinne finner du tilbake til Verdigheten i det feminine og dermed Nytelsen i det å være deg selv. Det er denne innstillingen dere tar med dere inn i den Tantriske Massasjen, for å oppdage Intimiteten, Nytelsen og Kjærligheten mellom dere på en ny måte. Sammen skaper dere en indre reise, hvor dere gjenoppdager at Livet på jorden er Hellig.


Tid og sted: 8-10. mars. 
Pris kr 3.200,- pr person.

Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk Gård, Adresse: Løkenvn. 79. 2344 Ilseng – 15 min. syd for Hamar.

Kurset innbefatter full kost og losji. Det er en varm og god atmosfære på stedet, rolige omgivelser, deilig mat.

Kursledere: Shalini Lind

Du trenger å ha med:
To laken, helst i flanell. JYSK har vanligvis flanellslaken.
Massasjeolje holder vi, men ta gjerne med din egen og belte til oljeflasken hvis du har det.

Ønsker du enerom, i den grad vi har, betales ekstra kr. 400,-

Ved påmelding betales bindende depositum kr. 1000,-
Påmelding gjelder først når depositum eller hel kursavgift er innbetalt. Du mottar faktura.
Deretter sender vi deg en faktura på hele beløpet, hvorpå du betaler det resterende senes

NB! Depositum tilbakebetales ikke ved avmelding, uansett grunn. Ved avbestilling av kurset senere enn 14 dager før kursstart beholdes halve kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 3 dager før, beholdes hele kursavgiften, så fremt ikke en annen deltager kan ta din plass. Da får du refundert kursavgiften minus depositum.

Kursbekreftelse med praktisk info sendes etter mottatt betaling.

Se adkomstmuligheter her

Meld deg på HER


Litt mer om  InnerLife Tantrisk Massasje

InnerLifeTantra er visdommen om den indre Eros som en feminin livskraft i kvinner og menn. Det er denne siden ved vår bevissthet som de patriarkalske religionene har skambelagt. Derfor er de fleste vestlige mennesker ubevisst om Eros som Kjærlighetens intelligens og livskunst. Ved å åpne deg for denne subtile livskraften, utvides og transformeres din bevissthet. Du innser gradvis hvordan livet på jorden i seg selv er hellig. Det gjelder ikke kun for kvinnen. I Tantra lærer du som mann at det er gjennom den feminine Eros, at din sanne maskulinitet trer frem.  I Tantrisk Massasje møter du Eros i din kropp for å gjenoppdage hvordan hun vekker til live din inspirasjon og livskraftighet, nytelsen å være deg selv og kjærligheten til den verden du lever i.

Kurset i InnerLife Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på en dyp respekt, åpenhet og nærvær. Som gruppe skaper vi en varm og avslappende atmosfære, hvor du blir kjent med kroppen din på en helt ny måte. Vi masserer først og fremst med underarmene, som glir sakte og rytmisk over huden og aktiviserer de seksuelle energistrømmene og erotiske sonene i kroppen. Når kroppens avspenning trenger inn under huden og hodets forsvar slipper taket, lærer du å gi deg hen til en nytelse som stiger opp gjennom kroppen din og sprer gleden over å være til.  

Da vi var i puberteten og denne unike, feminine livskraften nærmest veltet opp i kroppene våre, var det en forvirrende opplevelse. Som ung gutt ble du sikkert veldig kåt, onanerte ofte og drømte mye om jenter og sex. Du hadde ingen forbilder, verken mytologisk eller i menneskene rundt deg, som viste hvordan du kunne håndtere denne nye opplevelsen i ditt indre. Porno og skryt fra de andre guttene om hvordan de la ned jenter, var det du hadde å forholde deg til. Det har preget forholdet til din kropp, til din seksualitet og kvinnen, mer enn du aner.

Som ung jente var forvirringen tilsvarende stor, om enn på en annen måte. Kroppen din utvidet seg og du fikk rundere former. Menstruasjonen ble absolutt ingen ære å ta del i. Mange ganger kjentes kroppen din helt feil.  Du ville slanke henne bort. Eller du lærte å beherske henne med trening eller andre former for maskulin aktivitet. Et sted i deg har du alltid visst at noe mangler. Tantrisk massasje er en vei inn til å gjenoppdage Eros som en livskraft i ditt indre.

I Tantrisk Massasje lærer du om Nytelsen som et redskap til å gjenforene kroppen og livet med det hellige. Til grunn for nytelsen ligger trening på full oppmerksomhet og tilstedeværelse. Slik forteller den tantriske visdom at du kan gjenoppdage livets skjønnhet, sansenes frydefulle gleder, åpenheten i den naturlige intimitet og seksualitetens verdighet og glede. Tantrisk massasje er din måte å åpne deg for livets visdom slik den lever i dypet av din kropp.

Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord.
Når vi tar på hverandre, fjernes den usynlige avstanden mellom oss.
I selv handlingen av å berøre, blir vi selv berørt!


MELD DEG PÅ HER!

NB! Hvis du har vært utsatt for seksuelle overgrep i din fortid, er det vanskelig å vite hvor bearbeidet dette traumet er. Da anbefaler vi ikke å begynne med kurs i Tantrisk massasje, men at du bestiller individuell Tantrisk massasje med en kvinnelig massør. Så avgjør dere sammen om du er rede for kurs, hvor vi vanligvis er like mange kvinner som menn.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram