24-26. august. TANTRISK MASSASJE med Shalini, Ilseng

2 plasser ledig!

Kroppen din er magisk. Kroppen din er et perfekt kunstverk.
Tantrisk massasje handler om å gjøre massasjen
til en kunstform. 

Ved å lære å åpne deg for InnerLife Tantrisk Massasje, fjerner du det som på en usynlig måte har skapt avstand til din egen kropp og sjel og dermed til andre mennesker. Du bruker armene dine, hender og fingertupper til sakte berøring av hudoverflaten. Slik former du intuitivt kroppens linjer til et levende maleri. Over tid forbinder du din egen erotiske livskraft til hjertet, slik at du kan møte den du deler opplevelsen med på et dypere, eksistensielt plan.

Lyst til å lære mer?
Eller gå videre på det du allerede har lært?

Kurset er for kvinner og menn i alle aldre, single og par.
I vakre og rolige omgivelser på InnerLifeSenteret ved Hamar.
Se praktisk informasjon lenger ned på siden.


Mer om kurs i InnerLife Tantrisk Massasje

InnerLifeTantra er visdommen om den indre Eros som en feminin livskraft i kvinner og menn. Det er denne siden ved vår bevissthet som de patriarkalske religionene har skambelagt. Derfor er de fleste vestlige mennesker ubevisst om Eros som Kjærlighetens intelligens og livskunst. Ved å åpne deg for denne subtile livskraften, utvides og transformeres din bevissthet. Du innser gradvis hvordan livet på jorden i seg selv er hellig. Det gjelder ikke kun for kvinnen. I Tantra lærer du som mann at det er gjennom den feminine Eros, at din sanne maskulinitet trer frem.  I Tantrisk Massasje møter du Eros i din kropp for å gjenoppdage hvordan hun vekker til live din inspirasjon og livskraftighet, nytelsen å være deg selv og kjærligheten til den verden du lever i.

Kurset i InnerLife Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på en dyp respekt, åpenhet og nærvær. Som gruppe skaper vi en varm og avslappende atmosfære, hvor du blir kjent med kroppen din på en helt ny måte. Vi masserer først og fremst med underarmene, som glir sakte og rytmisk over huden og aktiviserer de seksuelle energistrømmene og erotiske sonene i kroppen. Når kroppens avspenning trenger inn under huden og hodets forsvar slipper taket, lærer du å gi deg hen til en nytelse som stiger opp gjennom kroppen din og sprer gleden over å være til.  

Da vi var i puberteten og denne unike, feminine livskraften nærmest veltet opp i kroppene våre, var det en forvirrende opplevelse. Som ung gutt ble du sikkert veldig kåt, onanerte ofte og drømte mye om jenter og sex. Du hadde ingen forbilder, verken mytologisk eller i menneskene rundt deg, som viste hvordan du kunne håndtere denne nye opplevelsen i ditt indre. Porno og skryt fra de andre guttene om hvordan de la ned jenter, var det du hadde å forholde deg til. Det har preget forholdet til din kropp, til din seksualitet og kvinnen, mer enn du aner.

Som ung jente var forvirringen tilsvarende stor, om enn på en annen måte. Kroppen din utvidet seg og du fikk rundere former. Menstruasjonen ble absolutt ingen ære å ta del i. Mange ganger kjentes kroppen din helt feil.  Du ville slanke henne bort. Eller du lærte å beherske henne med trening eller andre former for maskulin aktivitet. Et sted i deg har du alltid visst at noe mangler. Tantrisk massasje er en vei inn til å gjenoppdage Eros som en livskraft i ditt indre.

I Tantrisk Massasje lærer du om Nytelsen som et redskap til å gjenforene kroppen og livet med det hellige. Til grunn for nytelsen ligger trening på full oppmerksomhet og tilstedeværelse. Slik forteller den tantriske visdom at du kan gjenoppdage livets skjønnhet, sansenes frydefulle gleder, åpenheten i den naturlige intimitet og seksualitetens verdighet og glede. Tantrisk massasje er din måte å åpne deg for livets visdom slik den lever i dypet av din kropp.

Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord.
Når vi tar på hverandre, fjernes den usynlige avstanden mellom oss.
I selv handlingen av å berøre, blir vi selv berørt!

Gjelder utvekslingen av massasje under kurset.
Hver dag lærer vi deg hvordan du kan gi Tantrisk massasje på forskjellige deler av kroppen, for så på søndag å gi hverandre en fullstendig massasje. Kommer du sammen med en partner, kan dere velge om dere hovedsakelig vil massere hverandre. Komme du singel, vil du ha størst utbytte av å dele massasje med en av det motsatte kjønn, fordi det aktiverer kroppens seksuelle energi på en annerledes og kraftigere måte enn når to av samme kjønn masserer hverandre. Hvis det kjennes utrygt å utveksle massasje med det motsatte kjønn, kan du skrive det nederst i påmeldingen.

NB! Hvis du har vært utsatt for seksuelle overgrep i din fortid, er det vanskelig å vite hvor bearbeidet det er. Da anbefaler vi ikke å begynne med kurs i Tantrisk massasje, men at du bestiller individuell Tantrisk massasje med en kvinnelig massør. Så avgjør dere sammen om du er rede for kurs, hvor vi vanligvis er 50/50% kvinner og menn.


Tid og sted:
Bjørk Gård, Løkenveien 79. 2344 Ilseng – et kvarter syd for Hamar.
Fredag kl 12.00
 til søndag kl. 18.00.

Du trenger å ha med:
To laken, helst i flanell. JYSK har vanligvis flanellslaken.
Massasjeolje holder vi, men ta gjerne med din egen og belte til oljeflasken hvis du har det.

Kurset holdes på InnerLifeSenteret syd for Hamar, 75 minutters kjøring fra Ikea/Oslo. Tog fra Gardermoen tar 50 minutter.

Kurset innbefatter full kost og losji. Det er en varm og god atmosfære på stedet, rolige omgivelser, deilig mat.
Ønsker du enerom, i den grad vi har, betales ekstra kr. 400,-

Kr. 2.800,- inkl. full kost/losji fra fredag kl. 12.00 til søndag kl. 18.00. Et berørende og lærerikt kurs i vakre omgivelser.

Ved påmelding betales bindende depositum kr. 1000,-.
Du mottar faktura. Påmelding gjelder når depositum er innbetalt.

Depositum tilbakebetales ikke ved avmelding, uansett grunn. Ved avbestilling av kurset senere enn 14 dager før kursstart beholdes halve kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 7 dager før, beholdes hele kursavgiften.  

Kursbekreftelse med praktisk info sendes etter mottatt depositum.

Se adkomstmuligheter her

Meld deg på HER


Nyhetsbrev