Tantrisk Massasje er Hellig Nytelse, kurs 25 – 28.okt.

Kun ledig plass for en kvinne! Be om rabatt hvis du trenger det.

Kurs med Shalini Lind
og Mette Torgerstuen

Kurset i «Tantrisk Massasje – Hellig Nytelse» er et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta Nytelse i en trygg atmosfære, basert på dyp respekt, åpenhet og nærvær. Sammen skaper vi en varm atmosfære, for at du skal bli kjent med kroppens potensiale på en helt NY måte.

Tantrisk massasje åpner
kroppen din for dens unike evne til
Sanselighet, Nytelse og Glede.

Ved å åpne deg for InnerLife Tantrisk Massasje, fjerner du etter hvert den vonde sjenansen eller den usynlige avstanden du har til din egen kropp og andre mennesker. På kurset får du en innføring i hvordan du kan forbinde din erotiske energi til ditt hjerte, slik at du kan møte den du deler massasjen med på et dypt, eksistensielt plan.

Vi jobber på benk og du lærer å bruke hender, underarmene og lette fingertupp-bevegelser til en sakte og sensuell berøring av hudoverflaten. Slik former du intuitivt kroppens linjer til et vakkert, levende maleri.

Kurset er for kvinner og menn, 20 – 65 år, uavhengig av seksuell legning, om du er singel eller i parforhold spiller ingen rolle.
Kurset holdes i vakre omgivelser på InnerLife-senteret
syd for Hamar, en drøy times kjøring fra Oslo.


Tid og sted: 25 – 28. oktober. Torsdag kl 19.00 til søndag kl. 17.30.
Fremmøte mellom kl. 18 – 18.45.

Kurset holdes i vakre og rolige omgivelser på Bjørk Gård, Adresse: Løkenvn. 79. 2344 Ilseng – 15 min. syd for Hamar.

Kursledere: Shalini Lind og Mette Torgerstuen

Du trenger å ha med:
To laken, helst i flanell. JYSK har vanligvis flanellslaken.
Massasjeolje holder vi, men ta gjerne med din egen og belte til oljeflasken hvis du har det.

Kurset holdes på InnerLifeSenteret, Bjørk Gård, syd for Hamar, en times kjøring fra Ikea/Oslo. Tog fra Gardermoen tar 50 minutter.

Kurset innbefatter full kost og losji. Det er en varm og god atmosfære på stedet, rolige omgivelser, deilig mat.

Kr. 3.200,- inkl. full kost/losji fra torsdag kl. 19.00 til søndag.
Et berørende og lærerikt kurs i vakre omgivelser.

Ønsker du enerom, i den grad vi har, betales ekstra kr. 400,-

Ved påmelding betales bindende depositum kr. 1000,-
Påmelding gjelder først når depositum eller hel kursavgift er innbetalt til konto: 1254 05 73768.
Deretter sender vi deg en faktura på hele beløpet, hvorpå du betaler det resterende senest 10. oktober.

NB! Depositum tilbakebetales ikke ved avmelding, uansett grunn. Ved avbestilling av kurset senere enn 14 dager før kursstart beholdes halve kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 3 dager før, beholdes hele kursavgiften, så fremt ikke en annen deltager kan ta din plass. Da får du refundert kursavgiften minus depositum.

Kursbekreftelse med praktisk info sendes etter mottatt betaling.

Se adkomstmuligheter her

Meld deg på HER


Litt mer om  InnerLife Tantrisk Massasje

InnerLifeTantra er visdommen om den indre Eros som en feminin livskraft i kvinner og menn. Det er denne siden ved vår bevissthet som de patriarkalske religionene har skambelagt. Derfor er de fleste vestlige mennesker ubevisst om Eros som Kjærlighetens intelligens og livskunst. Ved å åpne deg for denne subtile livskraften, utvides og transformeres din bevissthet. Du innser gradvis hvordan livet på jorden i seg selv er hellig. Det gjelder ikke kun for kvinnen. I Tantra lærer du som mann at det er gjennom den feminine Eros, at din sanne maskulinitet trer frem.  I Tantrisk Massasje møter du Eros i din kropp for å gjenoppdage hvordan hun vekker til live din inspirasjon og livskraftighet, nytelsen å være deg selv og kjærligheten til den verden du lever i.

Kurset i InnerLife Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på en dyp respekt, åpenhet og nærvær. Som gruppe skaper vi en varm og avslappende atmosfære, hvor du blir kjent med kroppen din på en helt ny måte. Vi masserer først og fremst med underarmene, som glir sakte og rytmisk over huden og aktiviserer de seksuelle energistrømmene og erotiske sonene i kroppen. Når kroppens avspenning trenger inn under huden og hodets forsvar slipper taket, lærer du å gi deg hen til en nytelse som stiger opp gjennom kroppen din og sprer gleden over å være til.  

Da vi var i puberteten og denne unike, feminine livskraften nærmest veltet opp i kroppene våre, var det en forvirrende opplevelse. Som ung gutt ble du sikkert veldig kåt, onanerte ofte og drømte mye om jenter og sex. Du hadde ingen forbilder, verken mytologisk eller i menneskene rundt deg, som viste hvordan du kunne håndtere denne nye opplevelsen i ditt indre. Porno og skryt fra de andre guttene om hvordan de la ned jenter, var det du hadde å forholde deg til. Det har preget forholdet til din kropp, til din seksualitet og kvinnen, mer enn du aner.

Som ung jente var forvirringen tilsvarende stor, om enn på en annen måte. Kroppen din utvidet seg og du fikk rundere former. Menstruasjonen ble absolutt ingen ære å ta del i. Mange ganger kjentes kroppen din helt feil.  Du ville slanke henne bort. Eller du lærte å beherske henne med trening eller andre former for maskulin aktivitet. Et sted i deg har du alltid visst at noe mangler. Tantrisk massasje er en vei inn til å gjenoppdage Eros som en livskraft i ditt indre.

I Tantrisk Massasje lærer du om Nytelsen som et redskap til å gjenforene kroppen og livet med det hellige. Til grunn for nytelsen ligger trening på full oppmerksomhet og tilstedeværelse. Slik forteller den tantriske visdom at du kan gjenoppdage livets skjønnhet, sansenes frydefulle gleder, åpenheten i den naturlige intimitet og seksualitetens verdighet og glede. Tantrisk massasje er din måte å åpne deg for livets visdom slik den lever i dypet av din kropp.

Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord.
Når vi tar på hverandre, fjernes den usynlige avstanden mellom oss.
I selv handlingen av å berøre, blir vi selv berørt!

Gjelder utvekslingen av massasje under kurset.
Hver dag lærer vi deg hvordan du kan gi Tantrisk massasje på forskjellige deler av kroppen, for så på søndag å gi hverandre en fullstendig massasje. Kommer du sammen med en partner, kan dere velge om dere hovedsakelig vil massere hverandre. Komme du singel, vil du ha størst utbytte av å dele massasje med en av det motsatte kjønn, fordi det aktiverer kroppens seksuelle energi på en annerledes og kraftigere måte enn når to av samme kjønn masserer hverandre. Hvis det kjennes utrygt å utveksle massasje med det motsatte kjønn, kan du skrive det nederst i påmeldingen.

NB! Hvis du har vært utsatt for seksuelle overgrep i din fortid, er det vanskelig å vite hvor bearbeidet dette traumet er. Da anbefaler vi ikke å begynne med kurs i Tantrisk massasje, men at du bestiller individuell Tantrisk massasje med en kvinnelig massør. Så avgjør dere sammen om du er rede for kurs, hvor vi vanligvis er like mange kvinner som menn.

Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram