22-24.mars: Introduksjon til InnerLifeTantra

Tantra som Levemåte, Livsvisdom og en kjærlig form for seksualitet

Kurs med Shalini Lind

22-24.mars på Bjørk Kursgård, fredag formiddag til søndag ettermiddag med full kost og losji.

Tantra er en levemåte og en visdom som gjelder for kvinner og menn i alle aldre, single og par uansett legning. Shalini viser hvordan Tantra setter seksualiteten i et kjærlighetsfylt, fullstendig likestilt og bevissthetsutvidende perspektiv, som like mye gjelder for måten vi lever vår egen hverdag.

Tantra som livsform inkluderer seksualiteten, men vektlegger først og fremst gleden ved Hellig samvær, en Kjærlighetsfylt opplevelse av kroppen, tid for Skjønnhet og Nytelse i hverdagen. Tantra lærer deg å ære, nyte og glede deg over livet på jorden, samtidig som bevisstheten løftes til en sjelelig dimensjon. Slik påvirker Tantra relasjonen du har til deg selv og andre mennesker, skaper åpning i parforhold og i samfunnet rundt oss. 

Kurset innebærer en rekke øvelser og gir inspirasjon og erfaring, vel så mye som en forståelse for hva Tantra kan være for deg i ditt eget liv.

Kurset holdes på Bjørk Gård, et kvarter syd for Hamar. 75 minutters kjøring fra Ikea/Oslo. Tog fra Gardermoen tar 50 minutter. Det er en varm og god atmosfære på stedet, rolige omgivelser, deilig mat.

Pris: kr 3.200,- inkl undervisning, fullt kost og losji.

Se adkomstmuligheter her!


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram