PARKURS: 27-29. april

Gi næring til parforholdet!

Med Shalini Lind assistert av Øivinn Øi
InnerLife-Akademiet ved Hamar inkl. kost/losji 

HoldSpaceForAWoman2

«Som menneske gjør mann og kvinne lignende erfaringer,
men når kroppen, følelsene våre og seksualiteten blir trukket inn i erfaringen,
er vi straks på forskjellig livsreise» 

På fredag legger vi vekt på egenarten mellom mann og kvinne, slik vi opplever det kroppslig, psykisk og spirituelt. Vi ser på motsetningene som så lett oppstår når vi ikke tar hensyn til forskjellene mellom oss og hvordan vi kan skape et langt bedre samspill ved å respektere hverandres egenart som kjønn. Som en mann uttalte etter et parkurs med Shalini: «Hadde jeg bare hatt denne kunnskapen fra før, hadde jeg spart tusenvis av kroner til parterapi». 

Lær å respektere hvor forskjellige dere er som mann og kvinne
for å oppdage hvordan det kan befrukte forholdet deres.

På lørdag ser vi hva vi kan lære av den tantriske seksualitet. Mange rygger tilbake når de hører ordet Tantra, fordi det assosieres med sex. Andre kaster seg over Tantra i håp om å få et nytt forhold til sin seksualitet. Shalini tar utgangspunkt i forskjellen mellom den vestlige og den tantriske seksualiteten. Hun viser hvordan Tantra åpner for et genuint samspill mellom mann og kvinne på alle plan, dersom vi ivaretar forskjelligheten mellom de to kjønn og det gis plass for begges spiritualitet. Målet med Tantra er en livsform som vektlegger gleden ved hellig samvær, en kjærlighetsfylt opplevelse av vår kropp, tid for skjønnhet og nytelse i hverdagen, så vel som i seksualiteten. Det påvirker parforholdet, relasjonene vi har til andre mennesker og samfunnet vi skaper.

Søndag er temaet de fire tantriske Nytelser». I Tantra legges det vekt på å bruke de fem sansene til å gjenskape berøring og finne gnisten i parforholdet. Dere lærer å nyte skjønnheten i hverandre bak fasaden. Dere lærer å gi tid og rom for intimitet i hverdagen og hvordan elementer fra den tantriske seksualiteten kan inspirere frem hjertets nærvær og åpenhet.

Lær hvordan Tantra inspirerer til mer nærvær og intimitet
i det seksuelle møtet, så vel som i deres hverdag.

Å delta på et samlivskurs handler om å igangsette en varsom forandringsprosess i hver av dere, som over tid vil berike parforholdet. Det er en lettelse å oppdage at det som ikke fungerer i forholdet deres, kan heles ved å tilføre mer skjønnhet, sanselighet og intimitet i hverdagen. Og en ekstra gevinst ved å delta på parkurs, er å oppdage at vi som par har  veldig mye å lære av hverandre.


Dato / tid: 27 – 29.april. Fredag kl 18.00 – søndag kl 18.00

Kurset holdes på Bjørk Gård, et kvarter syd for Hamar og 75 minutters kjøring fra Ikea/Oslo. Tog fra Gardermoen tar 50 minutter.

Kurset inneholder full kost og losji i  en  varm atmosfære og rolige omgivelser. Hvert par får selvfølgelig dobbeltrom. Max 8 par.

Pris kr. 2.100,- pr. person inkl. full kost og losji = kr. 4.200,- pr. par.

Påmeldingen gjelder ved betaling av depositum kr 1.200,- pr par.
Resten innbetales innen 15.april.
Du får tilsendt faktura
ved påmelding.

Ved avmelding senere enn 2 virkeuker før kursstart fratrekkes kr. 600,- pr. person i avmeldingsavgift. Ved avmelding en uke eller mindre før kursstart tilbakebetales ikke kursavgift såfremt ikke en annen tar over din plass.

PÅMELDING HER
Ta kontakt med Shalini på post@InnerLife.no for spørsmål.

@. 13400DSC_3621Kursleder er Shalini Lind, assistert av Øivinn Øi
Shalini leder InnerLifeSenteret i Hamar sammen med  Øivinn Øi, hvor han i dag har ansvaret for matlagingen under kurset. De har drevet kurssenter sammen siden 1984, men har nå valgt hvert sitt ansvarsområde i driften av kurssenteret. På noen kurs bidrar Øivinn der det er behov for individuell samtale eller samtalegrupper for menn, noe som blir høyt verdsatt. Shalini har 35 års erfaring innen selvutviklingskurs og veiledning og er en meget inspirerende kursholder. Shalini har utviklet InnerLife-konseptet som innebærer en fireårig utdanning i spirituell terapi, men de fire siste årene har hun kun undervist i den Tantriske Livsvisdom, som på ingen måte handler om den seksualiserte siden ved Tantra som er så utbredt i vesten.


Nyhetsbrev