27-29.april: PARKURS: Gi Nærhet og Intimitet til ditt parforhold


Tantra er et livssyn og en praksis som vektlegger gleden ved Hellig Nærvær,
en Kjærlighetsfylt opplevelse av Kroppen, Tid for Skjønnhet, Intimitet
og Nytelse i hverdagen, så vel som i deres Kjærlighetsliv.  

Dere får oppgaver og øvelser dere jobber med sammen, kombinert med at Shalini deler sin innsikt, som vil forandre deres syn på hva den seksuelle energi er ment å være, i hverdagen og i deres kjærlighetsmøter.

Å delta på parkurs handler om å igangsette en forandringsprosess, som vil berike samspillet i parforholdet og verdsettelsen av hverandres forskjellighet. Shalini lærer dere å forstå forskjelligheten dere imellom, som to kjønn og rent personlig, som en ryggrad i forholdet og hvordan dere kan skape et samspill, der en usynlig avstand har lurt seg inn mellom dere.

«Som menneske gjør menn og kvinner de samme erfaringer,
men når Kroppen, Følelsene og Seksualiteten blir trukket inn i opplevelsen,
er vi straks på forskjellig Livsreise»
 

Vi kommer inn på den Tantriske seksualitetens 5 grunntrinn og hva dere kan bringe inn av Nytelse i form av varsomhet og tilstedeværelse i seksualiteten. Dere lærer å tilføre forholdet mer Skjønnhet, Sanselighet og Nærhet, de 3 ingrediensene som må til for å bringe inn sann Intimitet i hverdagen og dere imellom.

Søndag er temaet de fire tantriske Nytelser». I Tantra legges det vekt på å bruke de fem sansene til å gjenskape berøring og finne gnisten i parforholdet. Dere lærer å nyte skjønnheten i hverandre bak fasaden. Dere lærer å gi tid og rom for intimitet i hverdagen og hvordan elementer fra den tantriske seksualiteten kan inspirere frem hjertets nærvær og åpenhet.

Lær hvordan Tantra inspirerer til mer nærvær og intimitet
i det seksuelle møtet, så vel som i deres hverdag.


 
Dato / tid: 27 – 29.april. Fredag kl 18.00 – søndag kl 18.00

Kurset holdes på Bjørk Gård, et kvarter syd for Hamar og 75 minutters kjøring fra Ikea/Oslo. Tog fra Gardermoen tar 50 minutter.

Kurset inneholder full kost og losji i  en  varm atmosfære og rolige omgivelser.
Hvert par får selvfølgelig dobbeltrom.

Pris kr. 2.100,- pr. person inkl. full kost og losji = kr. 4.200,- pr. par.

Påmeldingen gjelder ved betaling av halve kursavgiften.
Det resterende betales senest. 20.april.
Dere får tilsendt faktura ved påmelding.

Ved avmelding senere enn 2 virkeuker før kursstart fratrekkes kr. 600,- pr. person i avmeldingsavgift. Ved avmelding en uke eller mindre før kursstart tilbakebetales ikke kursavgift såfremt ikke en annen tar over din plass.

Ta kontakt med Shalini på post@InnerLife.no for spørsmål.

PÅMELDING HER

ShaliniogØivinn,

Kursleder er Shalini Lind, assistert av Øivinn Øi
Shalini leder InnerLifeSenteret i Hamar sammen med  Øivinn Øi, hvor han i dag har ansvaret for matlagingen under kurset. De har drevet kurssenter sammen siden 1984, men har nå valgt hvert sitt ansvarsområde i driften av kurssenteret. På noen kurs bidrar Øivinn der det er behov for individuell samtale eller samtalegrupper for menn, noe som blir høyt verdsatt. Shalini har 35 års erfaring innen selvutviklingskurs og veiledning og er en meget inspirerende kursholder. Shalini har utviklet InnerLife-konseptet som innebærer en fireårig utdanning i spirituell terapi, men de fire siste årene har hun kun undervist i den Tantriske Livsvisdom, som på ingen måte handler om den seksualiserte siden ved Tantra som er så utbredt i vesten.


Nyhetsbrev