PARKURS: Gi Nærvær og Intimitet til parforholdet


InnerLifeSenteret ved Hamar inkl. kost/losji 

HoldSpaceForAWoman2

«Som menneske gjør mann og kvinne lignende erfaringer,
men når kroppen, følelsene våre og seksualiteten blir trukket inn i erfaringen,
er vi straks på forskjellig livsreise» 

På lørdag legger vi vekt på egenarten mellom mann og kvinne, slik vi opplever det kroppslig, psykisk og spirituelt. Vi ser på motsetningene som så lett oppstår når vi ikke tar hensyn til forskjellene mellom oss og hvordan vi kan skape et langt bedre samspill ved å respektere hverandres egenart som kjønn. Som en mann uttalte etter et parkurs med Shalini: «Hadde jeg bare hatt denne kunnskapen fra før, hadde jeg spart tusenvis av kroner til parterapi». 

Lær å respektere hvor forskjellige dere er som mann og kvinne
for å oppdage hvordan det kan befrukte forholdet deres.

Søndag er temaet de fire tantriske Nytelser». I Tantra legges det vekt på å bruke de fem sansene til å gjenskape berøring og finne gnisten i parforholdet. Dere lærer å nyte skjønnheten i hverandre bak fasaden. Dere lærer å gi tid og rom for intimitet i hverdagen og hvordan elementer fra den tantriske seksualiteten kan inspirere frem hjertets nærvær og åpenhet.

Lær hvordan Tantra inspirerer til mer nærvær og intimitet
i det seksuelle møtet, så vel som i deres hverdag.

Å delta på et samlivskurs handler om å igangsette en varsom forandringsprosess i hver av dere, som over tid vil berike parforholdet. Det er en lettelse å oppdage at det som ikke fungerer i forholdet deres, kan heles ved å tilføre mer skjønnhet, sanselighet og intimitet i hverdagen. Og en ekstra gevinst ved å delta på parkurs, er å oppdage at vi som par har  veldig mye å lære av hverandre.


Dato / tid:

Kurset holdes på Bjørk Gård, et kvarter syd for Hamar og 75 minutters kjøring fra Ikea/Oslo. Tog fra Gardermoen tar 50 minutter.

Kurset inneholder full kost og losji i  en  varm atmosfære og rolige omgivelser. Hvert par får selvfølgelig dobbeltrom. Max 8 par.

Pris kr. 1.800,- pr. person inkl. full kost og losji = kr. 3.600,- pr. par.

Påmeldingen gjelder ved betaling av halv eller hel kursavgift til konto: 12 540 540 657.
Betaler dere halv kursavgift, ber vi om at den resterende sum betales senest 7. august.

Ved avmelding senere enn 1. august fratrekkes kr. 500,- pr. person i avmeldingsavgift.

PÅMELDING HER
Ta kontakt med Shalini på post@InnerLifeTantra.no for spørsmål.


 

@. 13400DSC_3621Kursleder er Shalini Lind, assistert av Irene Olsen og Gisle Espeland. 
Shalini leder InnerLifeSenteret i Hamar sammen med sin eksmann Øivinn Øi, som i dag har ansvaret for kostholdet. De har holdt kurs sammen i 32 år, men har nå valgt hvert sitt ansvarsområde i driften av kurssenteret. På noen kurs bidrar Øivinn der det er behov for samtalegrupper for menn, noe som blir høyt verdsatt. Shalini har 35 års erfaring innen selvutviklingskurs og veiledning og er en meget inspirerende kursholder. Med sin bakgrunn i InnerLife-konseptet, som Shalini selv har utviklet til en fireårig terapeut-utdanning, har hun de tre siste årene kun undervist i den tantriske livsvisdom. PÅ parkurset blir Shalini assistert av Irene Olsen og Gisle Espeland, som begge deltar i en ettårig, tantrisk fordypningsgruppe.