DAGKURS i TANTRISK MASSASJE: For nye og videregående

DAGKURS på InnerLifeSenteret i Oslo

Viderekomne:  3. juni. Fulltegnet for menn. 1 ledig plass for kvinne
For nye: Lørdag 2. juni. Fulltegnet for menn. 1 ledig plass for kvinne

For å delta på søndagene for videregående, må du ha deltatt på
minimum et InnerLife dagkurs i Tantrisk Massasje.
Ta kontakt hvis du er usikker: post@innerlife.no

MELD DEG PÅ HER!

InnerLife Tantrisk Massasje er en nytelse å gi og en nytelse å motta. Vi jobber på benk og utfordrer vår evne til å gå fullt og helt inn i nærvær, samspill og glede over å gi nytelse til et annet menneskes kropp. Vi tar opp temaer som seksualitet og intimitet på en helt naturlig og befriende måte, slik at du lærer å bli mindre redd for det som er nært. Den seksuelle energi, som vi arbeider med i tantrisk massasje, har så mange flere oppgaver enn det vi forbinder med sex. De fleste mennesker har en så feilaktig opplevelse av hva seksuell energi er. Vi har få tanker om at denne unike energien i kroppen vår er den som forener oss til den hellige siden ved livet.

«Å gi nytelse og samtidig ære det hellige i hverandres indre.
For det er med kroppen vi uttrykker vår kjærlighet,
seksualitet og livsglede» Shalini Lind

Formålet med InnerLife Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som helliggjør kroppen din. Du lærer å gi massasje med lange, rolige og sensuelle strøk, avkoble nytelsen fra sex og bringe energien opp til ditt hjerte. Ja, det er virkelig en nytelse! Lærerne på kurset er alle utdannet InnerLife Tantriske massører. De demonstrerer hvordan du kan gi og motta, før dere deler massasjen med hverandre.

Selv om du er vant med massasje fra før, trenger du en eller to introduksjonsdager, hvis du ikke har lært tantrisk massasje tidligere. På noen kursdager er vi 50-50% menn og kvinner, andre ganger er det overvekt av kvinner. Men du trenger å åpen for å dele massasjen med en av motsatt kjønn. Ønsker du kun å motta fra samme kjønn som deg selv, ber vi deg si fra ved påmelding. InnerLife Tantrisk Massasje innbefatter ikke massasje av genitalier/kjønnsdeler.

tantra-massage-2-kopi

«Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord.
Når vi tar på hverandre, fjernes den usynlige avstanden mellom oss.
I selv handlingen av å berøre, blir vi selv berørt!» Shalini Lind

I de fleste oldtidskulturer var massasje en feiring, like mye som det var ment å ha en helbredende virkning på kropp og sjel. Å dele InnerLife Tantrisk Massasje med et annet menneske, er en feiring av den hellige siden ved kroppen vår. Etter hvert som kroppens forsvar slipper taket og avspenningen trenger inn til deg, kjenner du nytelsen som får deg til å forlate hodets kontroll og erkjenne gleden over å leve i din egen kropp. Men også når du gir, blir du tilsvarende åpen og tilstedeværende, som nettopp er gleden ved å lære denne form for samvær og kommunikasjon uten ord. Sammen skaper vi en varm og avslappende atmosfærede vakre lokalene til InnerLifeSenteret.

InnerLifeMassasje er utviklet av Shalini Lind og har vært praktisert siden 1996. InnerLife Tantrisk Massasje er basert på InnerLifeMassasje med noe inspirasjon fra TantraTemplet i København.  Alle kurslederne er utdannet pedagoger og har fullført en fireårig InnerLifeTerapeut-utdanning på InnerLife-Akademiet. Les mer om InnerLife Tantrisk Massasje  her!


Dersom du har opplevd seksuelt overgrep, anbefaler vi først å bestille en INDIVIDUELL TANTRISK MASSASJE. Og at du diskuterer med terapeuten om du er rede til å delta på et søndagskurs, hvor vi vanligvis er 50/50 menn og kvinner.
Les mer om individuell Tantrisk massasje her


Praktisk informasjon:

Sted: InnerLifeSenteret, Sagveien 28. 0459 Oslo. Se adkomst her
Ved avlysning tilbakebetales kursavgiften kun hvis vi får en annen til å ta din plass.   

Tidspunkt: Hver lørdag og søndag kl. 11 – 18.00.

Pris: kr 750,- pr dagskurs

Du får tilsendt faktura ved påmelding/bekreftelse.

Kursledere: Helena Serpinsky, Mette Torgerstuen og Monica erfarne assistenter: Aradia Holten, Anne Grethe Brandtzæg, Grete L. Andresen, Silja Hage og Sylvi Landsverk. Det er to kursledere på hver kursdag. De har alle en fireårig psykoterapeut-utdanning bak seg i tillegg til to års trening i Tantrisk Massasje.

MELD DEG PÅ HER!

InnerLifeSenteret, Sagveien 28

InnerLifeSenteret i Sagveien 28.
Se adkomst her 


Nyhetsbrev