SØNDAGSKURS I TANTRISK MASSASJE

«Lær å gi nytelse og samtidig ære det hellige i hverandres indre.
For det er med kroppen du uttrykker din kjærlighet,
seksualitet og livsglede»

namaste+seane+cornDagkurs i Tantrisk Massasje – Hellig Nytelse
Første gang i høst: Søndag 10. september

MELD DEG PÅ HER!

Formålet med InnerLife Tantrisk Massasje er å styrke opplevelsen av din erotiske livskraft på en måte som helliggjør kroppen din. Du lærer å gi massasje med lange, rolige og sensuelle strøk, avkoble nytelsen fra sex og bringe energien opp til ditt hjerte. Ja, det er virkelig en nytelse! Lærerne på kurset er alle utdannet InnerLife Tantriske massører. De demonstrerer hvordan du kan gi og motta, før dere deler massasjen med hverandre. Vanligvis er det 50-50 menn og kvinner, slik at du deler massasjen med en av motsatt kjønn.

Praktisk informasjon:

Dato: Søndagene 10. september, 8. oktober, 26. november og 17. desember. Tid: kl 12 – 18.00.

Sted: InnerLifeSenteret, Sagveien 28. 0459 Oslo. Se adkomst her

Pris: kr 750,- pr søndag/ kr 2.800,- for alle fire ganger. Betales til konto 12 540 605 694 etter bekreftelse om plass.
Eller du kan VIPPSe til 466 344 84, Lisbeth Shalini Lind
Ved avlysning tilbakebetales kursavgiften kun dersom vi får en annen til å ta din plass.   

Kursledere:  Det er to kursledere hver søndag, som alle er utdannet InnerLife Tantrisk Massør og Terapeut: Gro H. Næss, Helena Serpinsky, Mette Torgerstuen og Monica Hjelle.

Du trenger å ha med: To myke lakener, helst flanell, en lett trøye og sval bukse/thights å massere i, da det er 25 grader i rommet. 


Les mer om massasjen under kurs: 

InnerLife Tantrisk Massasje er en nytelse å gi og en nytelse å motta. Vi jobber på benk og utfordrer vår evne til å gå fullt og helt inn i nærvær, samspill og glede over å gi nytelse til et annet menneskes kropp. Vi tar opp temaer som seksualitet og intimitet på en helt naturlig og befriende måte, slik at du lærer å bli mindre redd for det som er nært. Den seksuelle energi, som vi arbeider med i tantrisk massasje, har så mange flere oppgaver enn det vi forbinder med sex. De fleste mennesker har en så feilaktig opplevelse av hva seksuell energi er – vi vet ikke lenger at den er selve livskraften vår. Vi har få tanker om at denne unike energien i kroppen vår er den som forener oss til den hellige siden ved livet.

tantra-massage-2-kopi

«Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord.
Når vi tar på hverandre, fjernes den usynlige avstanden mellom oss.
I selv handlingen av å berøre, blir vi selv berørt!» Shalini Lind

I de fleste oldtidskulturer var massasje en feiring, like mye som det var ment å ha en helbredende virkning på kropp og sjel. Å dele InnerLife Tantrisk Massasjemed et annet menneske, er en feiring av den hellige siden ved kroppen vår. Etter hvert som kroppens forsvar slipper taket og avspenningen trenger inn til deg, kjenner du nytelsen som får deg til å forlate hodets kontroll og erkjenne gleden over å leve i din egen kropp. Men også når du gir, blir du tilsvarende åpen og tilstedeværende, som nettopp er gleden ved å lære denne form for samvær og kommunikasjon uten ord. Sammen skaper vi en varm og avslappende atmosfærede vakre lokalene til InnerLifeSenteret. Vi begynner kvelden  med å dele våre tanker i gruppen rundt kroppsberøring, intimitet og nærhet. Deretter demonstreres massasjen med sine lange, rolige og kjærlige strøk (kjønnsdelene blir ikke massert i InnerLife massasje). Dere går sammen parvis, en mann og en kvinne og masserer hverandre under veiledning av massasjeterapeutene.

InnerLifeMassasje er utviklet av Shalini Lind og har vært praktisert siden 1996. InnerLife Tantrisk Massasje er basert på InnerLifeMassasje med noe inspirasjon fra TantraTemplet i København.  Alle kurslederne er utdannet pedagoger og har fullført en fireårig InnerLifeTerapeut-utdanning på InnerLife-Akademiet. InnerLife Tantrisk Massasje innbefatter ikke massasje av genitalier/kjønnsdeler.


Dersom du har opplevd seksuelt overgrep, anbefaler vi Å FØRST BESTILLE EN INDIVIDUELL TANTRISK MASSASJE. Og at du diskuterer med terapeuten om du er rede til å delta på en kveld hvor vi vanligvis er 50/50 menn og kvinner.
Les mer om individuell InnerLife Tantrisk massasje her 


MELD DEG PÅ HER!

InnerLifeSenteret, Sagveien 28

Velkommen til InnerLifeSenteret i Sagveien 28.
Se adkomst her