BESTILL TERAPI / COACHING

Fiolett lotus, wisdomsnett
Er du interessert i å gå dypere i din egen utviklingsprosess, e
r du sliten eller føler at livet mangler tilstrekkelig mening, kan InnerLife bli et  vendepunkt for deg. Gjennom omsorgsfull massasje, terapi eller coaching får du erfare hvordan fastlåste livskrefter kan forløses, slik at du får tilgang til mer energi, forståelse av deg selv og glede i livet. Prisene er veiledende og kan variere noe hos den enkelte terapeut. Enkelte terapeuter gir
 rabatt til studenter, arbeidsledige eller attføring.

Bestill InnerLife Dybdeterapiveil. pris for halvannen time; kr. 750 – 900,-
Gjennom nøye utvalgte metoder hjelper terapeuten deg å forløse fastlåste psykiske mønstre, slik at du evner å se sammenhengen mellom en smertefull fortid og den friheten du ønsker å realisere i din nåtid. InnerLifeTerapi begynner alltid med en innledende massasje eller kroppshealing, slik at du kan slappe av og lettere fordype deg. Deretter veileder terapeuten deg forbi de trange tankene, bakenfor de vonde følelsene til å se hva du en gang gav avkall på i deg selv. Det spirituelle aspektet ved InnerLife er nettopp muligheten til å møte de indre kvaliteter og egenskaper som du en gang forlot i deg selv, for å finne motet til å ta dem med ut i livet igjen.

Bestill InnerLife Massasjeterapi – veil. pris for halvannen time; kr. 750 – 900,-
En varsom, rolig og rytmisk kroppsmassasje hvor du har oppmerksomheten på din pust. Massasjen bringer gradvis din tilstedeværelse fra hodet til hjertet og kroppen og gir mulighet for en dyp avspenning. Det igjen gir rom for å ta i mot alle tankene og følelsene som ligger under overflaten. En rolig dialog basert på tilstedeværelse begynner helt naturlig mellom deg og terapeuten som din veileder. Allerede etter en sesjon har du fått nytt perspektiv på livet ditt.

Bestill InnerLifeCoaching – veil. pris for en time; kr. 600 – 800,-
En nøye oppbygget samtale som hjelper deg å bli bevisst hvilke verdier som er viktig for deg i livet. InnerLifeCoaching gir deg mulighet til å gjennomskue hvordan du unngår å ta valg til fordel for dine innerste tanker og følelser. Du lærer å lytte til din intuisjon og får oppgaver å trene på hjemme for å bli mer åpen for den du dypest sett kjenner at du vil virke i ditt eget liv.

Bestill InnerLife drømmeterapi – veil. pris for en time; kr. 600,-
Nattens drømmer er budskap fra ditt ubevisste som forteller deg om ditt livspotensiale, dine masker eller ubevisste følelser. Drømmene speiler ditt indre på en symbolsk måte. Vi tolker ikke drømmer, men benytter utvalgte drømmemetoder til å guide deg via nattens bilder til en rikdom som finnes inni deg. Drømmen du ønsker å arbeide med bør være innen en uke gammel – og helst være drømt en natt eller to før terapien.

Bestill tolkning / forklaring av ditt personlige Auragram – veil. pris for en time; kr. 600,-
Auragrammet er et datakart som viser samspillet mellom dine tanker, følelser og indre egenskaper slik de ligger strukturert i ditt energifelt, auraen. Auragrammet er et unikt redskap som hjelper deg å se ditt utviklingspotensial og hvilke psykiske hindringer som ligger i veien for å velge deg selv fullt og helt.
Vil du vite mer – les mer om Auragrammet her 

Ta kontakt med en InnerLifeTerapeut på senteret i Oslo:
Man/tirs/tors: Marianne Aasmoe, 924 06 702 (Terapi / Coaching)
Man/torsdag: Anne Grethe Brandtzæg, 997 53 154 (Terapi / Coaching)
Tirs/onsdag: Mette Torgerstuen, 932 22 192 (Terapi / Tantrisk Massasje)

Tirs/onsdag: Helena Serpinsky, 98 03 72 67 (Terapi / Tantrisk Massasje / Coaching)

Man/torsdag: Gro Hammerstad Næss, 99 47 23 70  (Terapi / Tantrisk Massasje / Coaching)

Om InnerLife Faglige Forbund og veil. priser. Prisene er veiledende og kan variere for den enkelte terapeut. Spør derfor hva en times eller halvannen times sesjon koster! Alle seks terapeuter som jobber på InnerLifeSenteret, er medlem av InnerLife Faglige Forbund og følger forbundets krav om etiske retningslinjer og faglige oppdatering.
www.InnerLifeTerapi.no

Akademiet, 148kbVelkommen til InnerLifeSenteret i Sagveien 28 på Ila.
hvor vi disponerer hele andre etasjen for kurs og behandlinger.
Vi ligger rett vis-a-vis den store fossen på Sagene, ved Hønse-Lovisas Hus.

Fra Oslo sentrum tar du trikk 11, 12 eller 13 via Grünerløkka til Biermannsgate. Gå inn i Biermannsgate, forbi Sagene skole som er på høyre hånd, kryss gaten, gå over broen ved den store fossen og du ser oss på motsatt side av den åpne plassen – 2 minutter fra trikkeholdeplassen. 


______________________________________________________________________________