2018: NY TANTRISK FORDYPNING gjennom et år

Der menn og kvinner møtes for å erfare
«Kjærlighetens indre Frigjøring»  

Kursdatoer for 2018:
16-20. mars + 15 – 19. juni + 5 – 9. september + 28.11 – 2. desember.

Lengter du etter en dypere Kjærlighetsevne i livet ditt og en større Frihet i verden rundt deg? En kjærlighetsevne som fremhever Livets skjønnhet, vekker Sansenes gleder og frembringer en Intimitet i forhold til deg selv og de du deler nærhet med? Kjenner du deg som en vandrer på jorden, men som har endt i altfor trange kår – ikke nødvendigvis økonomisk, men sjelelig og spirituelt? 

Den tantriske visdom gir tilgang til rom i psyken og åpner øynene våre for livets dypere potensiale, som den patriarkalske kulturarv har visket ut erindringen om i våre sinn. Med den tantriske livsvisdom lærer du å forbinde jorden, kroppen og seksualiteten til en hellig dimensjon. Du lærer å omdanne seksualiteten til en erotisk livskraft som bare er din. Og hvis du velger å dele din kropp med en annen, lærer du å gjøre Eros til en hellig handling. Tantra handler om å trene på åpenhet, ærlighet og ekthet. Du er villig til å se dine skyggesider i hvitøyet. Du er åpen for å bli sett og tatt imot av menneskene rundt deg. Du skal våge å bli mer av den du er i dypet av ditt Selv.

Kurs I: 16 – 20. mars
«Nærvær i Livets Nytelse»

Mindfullness eller «oppmerksomt nærvær» er en grunntrening i Tantra, som vi tar med oss gjennom hele kurset, om det er i meditasjon eller kreative øvelser. Nærvær handler ikke om å leve i nuet, – det gjør vi uansett, men å leve SOM og MED Nuet. Nuets utfordring er å åpne deg for det du møter på din vei. Å kjenne villigheten til å la det som skjer, få gå innunder huden på deg og la det speile glemte livskrefter og kvaliteter i deg selv. På det første kurset trenes du på den første av «De Fire Tantriske Nytelser», som er evnen til å oppleve Skjønnhet i deg og rundt deg. Du vil oppdage at Skjønnhet er en døråpner  til nye landskap i ditt indre. Det er kombinasjonen av skjønnhet, evnen til nytelse og fokus på tilstedeværelse, som er magisk i Tantra. Gjennom hele kursåret lærer du å gi og motta Tantrisk Massasje, hvor vi fokuserer på mysteriet og skjønnheten ved den fysiske kroppen, uansett hvordan den ser ut. Vi benytter massasjen som en av flere øvelser til å åpne oss for at Livet på jorden er Hellig.  

Kurs II: 15 – 19. juni
«Polaritetenes dans – livets visdom»

Det andre kurset handler om relasjoner, samspill, å uttrykke deg nakent og ærlig og å være nysgjerrig på alt som er forskjellig fra deg selv. Vi  fordyper oss i polaritetenes samspill og finner i Tantra en helt ny forståelse og opplevelse av femininitet og maskulinitet. I den tantriske livsvisdom er det selve samspillet og foreningen mellom yin og yang, mellom energi og bevissthet, mellom mann og kvinne, det handler om. Vi søker innsikt om ulikhetene og den mulige foreningen mellom vår feminine og maskuline intelligens, slik de virker i kroppen vår, på det sjelelige plan og i våre relasjoner. Vi praktiserer en dyp aksept av livets polariteter, hvor forskjellighet ikke er en kilde til konflikt, men en resurs. Du innser hvordan du kan leve i dyp harmoni med deg selv, dersom du går med i dansen mellom livets polariteter, i stedet for å vise motstand eller forsøke å viske ut forskjellene. Gled deg til et kurs som frembringer bevegelse og verdighet i ditt liv.

Kurs III: 5 – 9. september
«Intimitetens ånd – å leve i dybden»

I alle de tre patriarkalske religionene har Nytelse vært adskilt fra det Hellige. I Tantra derimot, er Nytelse et redskap til å åpne for det Hellige. Nytelse er i Tantra en del av vår feminine intelligens og fremtrer som den erotiske livskraften, Eros. Hun lever i dypet av kroppen vår – i kvinner og menn. Du finner henne, når du tar imot fortryllelsen som sansene vekker i deg, enten det er gjennom smaksløkene, lyden av himmelske toner, utfoldelse i dansen eller strøkene over naken hud. På kurset beveger vi oss inn mot intimitetens enkelhet og nakne sannferdighet, – intimitet på en annen måte enn du er vant med. I Tantra handler intimitet om å åpne deg, å være helt nær deg selv i møtet med et annet menneske. Du vil oppdage hvordan sansenes velvære frembringer en nærhet til deg selv. Idet du våger ærligheten og nakenheten i ditt indre, beveges du fra nærhet til det intime. Det er intimiteten som gjør deg  forbundet til menneskene, til jorden og til intensjonen med ditt liv. Sann Nytelse fyller kroppen din med den feminine Eros – en magisk ILD som forvandler fornektelse til aksept, som forener det som er adskilt i deg og sakte men sikkert helbreder dine indre sår. 

Kurs IV: 28. november – 2. desember
«Den seksuelle energi – en reise i bevissthetens indre»

Det er vanskelig å forstå rekkevidden av at selve livsnerven i mennesket, Eros, i nærmere tre tusen år har vært ansett som synd. Det har forvrengt forholdet vårt til det å være menneske. Vi er alle oppdratt til holde tilbake lidenskapen med et unntak, når vi har sex. Men i de fleste tilfeller er sex avskåret fra hjertet. Vi kjenner ikke lenger til den seksuelle energiens funksjon – at den også er konstruert for å forbinde oss til det Hellige i dypet av vår sjel. Vi har ikke lenger øyne for dens skjønnhet. I stedet møter vi porno og «gode» råd om sex i VG. Den tantriske livsvisdom, slik den helliggjør livet, kroppen og seksualiteten, gjør den seksuelle livsenergien til en indre reise i søken mot det Hellige. Du benytter kroppens seksuelle energi til å forene det jordiske og det åndelige i deg til en likeverdig enhet. På kurset blir du kjent med den tantriske seksualitet som en hellig handling, som en feiring av sann maskulinitet og feminin intelligens. Gradvis bringer du din seksuelle energi fra skam og sjenanse til verdighet og frihet i ditt indre.

Meditasjon – Kropp, pust, dans og bevegelse – Mindfullness
Tantrisk massasje, Drømmer og visualisering.

På kursene gir Shalini inspirerende forelesninger, vi jobber med meditasjon og energiøvelser, nattens drømmer, visualisering, pust, dans og bevegelse. Du jobber for deg selv, i parvise øvelser og i mindre grupper. Å følge en fordypningsgruppe handler om å ta deg tid til en daglig  meditasjon og å trene på bevisstgjøring i din egen hverdag på en måte som skaper frihet og bevegelse i din kropp og sinn. Du vil etter et år merke at du forholder deg annerledes til deg selv, til dine omgivelser og ditt daglige liv, alt etter i hvilken grad du trener mellom kursene, enten det er på massasje, meditasjon eller øvelser i form av nærvær og nytelse.


Kursleder: Shalini Lind 

Shalini er en innsiktsfull og inspirerende lærer i Tantrisk Visdom, som skaper åpenhet og hjerterom rundt seg. Gjennom 35 år har hun sammen med Øivinn Øi jobbet med spirituell terapi, veiledning og kurs, som gjør henne i stand til å se dybden i Tantra. Shalini underviser på heltid. I 2018 holder hun fem forskjellige ettårige grupper i tillegg til nettkurs i «Indre Livskvalitet». Les mer om Shalini her


Påmelding og betaling

Klikk her og få tilsendt kursprogram på PDF.

Kurset er ikke et helsetilbud, men handler om Tantra som en spirituell utviklingsprosess. For å delta på kurset, trenger du å ha noe erfaring med innadvendt arbeid, psykisk og spirituelt. Du trenger å være relativt frisk og i psykisk balanse, slik at evt. ubalanser ikke holder deg tilbake fra å delta i gruppen gjennom en hel dag. Du kan bli forespurt om dette, før du får kurset bekreftet. Er du usikker hva dette innebærer for deg, ta kontakt med Shalini: Shalini@innerlifetantra.no

STED: Kurset holdes på InnerLifeSenteret på Ilseng, en drøy times kjøring fra Oslo og 40 minutter med tog fra Gardermoen. Vi henter på stasjonen. Gruppen bor sammen på vår vakre kursgård fra onsdag kveld til søndag ettermiddag. Overnatting er obligatorisk, da det skaper en helt unik atmosfære og samhold i gruppen å bo sammen under kurset. I enkelte tilfeller kan det søkes om enerom, men du bør være i stand til å dele rom med en annen deltager. Du tar selv med sengetøy. Kvinner og menn deler ikke samme rom og bad.

FIRE 4 DAGERS KURS: Kursene 1,2 og 4 går fra fredag kveld kl. 19.00 med fremmøte fra kl. 18.00 til tirsdag kl. 17.30. Kurs 3 er fra onsdag kveld til søndag, med samme tidspunkter.

DAGRYTMEN: Vi begynner morgenen med frokost i stillhet kl. 8.30 og møtes i kursormmet kl. 10.00. Det holdes 40 minutters pause midtveis med te, Øivinns nybakte brød og deling av nattens drømmer for de som ønsker det. Middag kl. 14.30. Starter på kl. 17.00 og holder på til ca. kl. 20.30 og kveldsmat.

EKSTRA OVERNATTING
Kursdeltager har mulighet til å ankomme dagen før eller bli over til neste dag
.
Overnatting. kr. 300,- inkl. kvelds og frokost.
Ekstra dag med middag uten overnatting kr. 150,-
Helt døgn med 3 måltider, kr. 500,-

INVESTERING: kursavgift + kost og losji.
Kursavgift: Hvert kurs á fire døgn kr. 4.500,- Til sammen: kr. 18.000 for 16 døgn.
Kost og losji pr. døgn kr. 500,-. Til sammen kr. 8.000,- for 16 kursdøgn.
Totalt kr. 26.000,- som betales i form av depositum kr. 2000,- ved påmelding
og 12 månedlige avdrag á kr. 2.000,- fra 15.01 til 15.12 – 2018.  

KONTO for første innbetaling, kr. 2.000: 1254 05 73768 , InnerLife-Akademiet

Dersom du ikke skulle være fornøyd etter første kurs, kan du trekke tilbake din påmelding og du betaler kun for det første kurset, kr. 4.500,- Har du innbetalt mer enn denne summen, får du det tilbakebetalt.

namaste+seane+corn