NYTTÅRS-RETREAT på Bjørk

happy-new-year-wallpaper-download-2016-happy-new-year-sms

Velkommen til NYTTÅRS-RETREAT på Bjørk Kursgård
Fredag 29. desember kl 11.00 til mandag 1. januar kl 15.00
med Shalini og Øivinn

Vi inviterer vi deg til en meningsfull helg – en oppdagelsesreise gjennom pust og meditasjon, indre reiser, drømmer og visualisering, samt muligheter for ettertanke og deling med andre søkende mennesker.

Vi er alle glad i Nyttårsaften, dette unike midtpunktet mellom fortid og fremtid, men måten det feires på, gir ikke alltid begeistring. Hvert år har vi som tradisjon å samle søkende mennesker til Nyttårs-retreat. Vi blir minnet om å ha fullendt en syklus i våre liv. Vi kjenner forhåpningen som ligger i å begynne på nytt – å få tildelt en helt ny bok med åpne ark. Vi er spente på fremtiden – for det er menneskets natur å håpe på et bedre liv, ønsket om å erfare, lære og utvikle oss.

Vi lager nyttårsfest, men festen består av tilbakeblikk på året som har vært, dine tanker om året som kommer, dans og bevegelse, meditasjoner, gitar og sang, vi gir hverandre massasje, får en pustesesjon med Øivinn og den årlige, guidede «livsreisen» med Shalini, hvor hun så vakkert fører oss over i 2017. God mat er vi jo kjent for. Og et glass vin Nyttårsaften vil vi også unne oss.

 

Sted: Bjørk Kursgård på Ilseng.

Kursavgift: kr 3600,-/ Samboende kr 5.600,-

Depositum kr. 1000,- gjelder som påmelding. Depositum betales ikke tilbake ved avmelding senere enn 20.desember.
Betales til konto: 12 540 540 657.

Par deler eget rom. 

Meld deg på Nyttårsretreat her!