NYTTÅRS-RETREAT på Bjørk fra 29. des. til 1.januar

30Nyttårsklokken

 Velkommen til NYTTÅRS-RETREAT på Bjørk Gård.

Fredag 29. desember kl. 17.00 til mandag 1. januar kl. 15.00
med Shalini og Øivinn

Vi inviterer vi deg til en meningsfull helg – en oppdagelsesreise gjennom pust og meditasjon, indre reiser, drømmer og visualisering, dans og bevegelse. Og det skal være tid til fordypning og ettertanke og meningsfylte samvær med andre søkende mennesker.

Vi er alle glad i Nyttårsaften, dette unike midtpunktet mellom fortid og fremtid, men måten det feires på, gir ikke like stor begeistring. Hvert år har vi som tradisjon å samle søkende mennesker til Nyttårs-retreat. Vi blir minnet om å ha fullendt en syklus i våre liv. Vi kjenner forhåpningen som ligger i å begynne på nytt – å få tildelt en helt ny bok med åpne ark. Vi er spente på fremtiden – for det er menneskets natur å håpe på et bedre liv, ønsket om å erfare, lære og utvikle oss.

Vi møtes fredag 29. desember kl. 17-18.00 og bruker kvelden til å bli kjent med hverandre. Vi regner med 20 deltagere. Da er det godt å legge seg på kvelden og kjenne at det er gode mennesker du skal være sammen med de neste to dagene.

Lørdag 30. desember og søndag 31. desember bruker vi til å forberede overgangen til et nytt år med meditasjon, drømmer, dans og fordypning. Denne siste dagen av 2017  gjør vi til en feiring ved å ta et tilbakeblikk på året som har vært. Du får delt dine tanker om året som kommer. Det blir dans og bevegelse, meditasjon, gitar og sang. Kanskje gir vi hverandre litt massasje. Og tradisjonen tro får vi ta del den årlige, guidede «livsreisen» med Shalini på nyttårsaften, hvor hun gjennom en times tid så vakkert fører oss med pust, musikk og indre bilder over til den andre siden – til det nye året.

Vi lager maten sammen under dette oppholdet, siden kokken er med. God mat er vi jo kjent for. Og et glass vin på Nyttårsaften vil vi unne oss.

Tid: Dørene er åpne fra kl. 17.00. Innregistrering senest 17.40.

Sted: Bjørk Kursgård på Ilseng.

Kursavgift: kr 3600,-/ Samboende kr 5.600,-
Par deler vanligvis rom, men fordi vi har få dobbeltrom, kan vi ikke garantere det for alle som ønsker, hvis dere er sene med å melde dere på. 

Depositum kr. 1000,- / 1.600,- for par gjelder som bindende påmelding
Depositum betales ikke tilbake ved avmelding senere enn 20.desember, uansett grunn.
Betaling til konto: 12 540 540 657.

Etter at vi har mottatt påmelding via vårt påmeldingsskjema mottar du en bekreftelse.
Da ber vi deg innbetale depositum. Din påmelding gjelder når depositum er innbetalt.
Praktisk informasjon om kurset kommer i begynnelsen av desember
.

Meld deg på Nyttårsretreat her!


Nyhetsbrev