NYTTÅR på Bjørk 30. des – 1.januar

Nyttårsklokken

Velkommen til NYTTÅRS-RETREAT på Bjørk Gård 30.12 – 01.01.

Mandag 30.desember kl 18.00 – onsdag 1.januar kl 18.00.

Igjen inviterer vi til det som har blitt en vakker tradisjon hos oss:
En meningsfull Nyttårshelg – en oppdagelsesreise gjennom pust ogmeditasjon, indre reiser, drømmer og visualisering, dans og bevegelse. Det skal være tid til fordypning, til ettertanke og meningsfylte samvær med andre søkende mennesker.

Vi er mange som er glade i Nyttårsaften, dette unike midtpunktet mellom fortid og fremtid. Gjennom denne helgen blir du minnet om forhåpningen som ligger i å begynne på nytt. Det å få tildelt en helt ny bok med åpne ark, er noe helt spesielt. Du er som oss andre spent på fremtiden, for det er menneskets natur å håpe på et enda litt bedre liv. Og du ønsker deg mer erfaring, lære å utvikle deg mot nye dybder.

Den dagen du ankommer, skal vi samle oss rundt året som har vært og ta noen tilbakeblikk, der det trengs mer klarhet eller kanskje takknemlighet. Dagen etter får delt dine tanker og ønsker for året som kommer. Det blir dans og bevegelse, meditasjon, gitar og sang.

Tradisjonen tro får vi ta del i den årlige, guidede «livsreisen» med Shalini på nyttårskvelden, hvor hun veileder oss med pust, musikk og indre bilder over til den andre siden – til det nye året.

Ingen kokk denne helgen. Det bidrar vi med alle sammen. Det skaper samhold og hygge. Kanskje fyrer vi opp i stampen, og da går andre ut og ordner den for de som vil nyte stjernehimmelen i det nye året. Et glass vin på Nyttårsaften vil vi gjerne unne oss.

Pris kr. 3.200, – pr. person. Prisen inkluderer fullt kost og losji, samt kursavgift. Mandag 30.desember kl 18.00 – onsdag 1.januar kl 18.00.
Ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart beholdes kr. 500, – i admin. utgifter. Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart, beholdes kr. 1000,- , så fremt ikke en annen kan ta din plass.

Velkommen!

Meld deg på her

Etter at vi har mottatt påmelding via vårt påmeldingsskjema, mottar du lenke for betaling, samt kursbekreftelse.  Din påmelding er først gyldig når depositum, kr 1000,-, er innbetalt (ev hel kursavgift).


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram