Nyttårs-retreat 29. desember til 1.januar på Bjørk.

Nyttårsklokken

Igjen inviterer vi til det som har blitt en vakker tradisjon hos oss:
En meningsfull Nyttårshelg – en oppdagelsesreise gjennom pust og meditasjon, indre reiser, drømmer og visualisering, dans og bevegelse. Det skal være tid til fordypning, ettertanke og meningsfylte samvær med andre søkende mennesker. Kanskje gir vi hverandre litt massasje, gjør en pustereise, livsreise med Shalini – alt sammen i den tantriske ånd.

Vi er mange som er glade i Nyttårsaften, dette unike midtpunktet mellom fortid og fremtid. Gjennom denne helgen blir du minnet om forhåpningen som ligger i å begynne på nytt. Det å få tildelt en helt ny bok med åpne ark, er noe helt spesielt. Du er som oss andre spent på fremtiden, for det er menneskets natur å håpe på et enda litt bedre liv. Og du ønsker deg mer erfaring, lære å utvikle deg mot nye dybder.

I år blir retreaten litt lenger enn vanlig, så vi får to hele dager til å fordype oss. Du ankommer søndag kveld, hvor vi bruker kvelden til å bli kjent. Mandag samler vi oss rundt året som har vært og gjør noen tilbakeblikk, der det trengs mer klarhet eller kanskje takknemlighet. Tirsdag bevisstgjør du tanker og ønsker for året som kommer. Hjemreise onsdag kl. 13.00.

Tradisjonen tro tar vi del i «livsreisen» med Shalini på nyttårskvelden, hvor hun veileder oss med pust, musikk og indre bilder over til det nye året.

Ingen kokk denne helgen. Det bidrar vi med alle sammen. Det skaper samhold og hygge. Sannsynligvis får vi lyst til å fyre opp i stampen for de som vil nyte stjernehimmelen i det nye året. Ett glass vin på Nyttårsaften unner vi oss. gjerne.

Søndag 29.desember kl 19.00 – onsdag 1.januar kl 13.00.
Pris kr. 3.400, – pr. person. Samboende par kr. 6.200,-
Prisen inkluderer retreat, samt fullt kost og losji.
Bindende depositum kr. 1000, – pr. person.
Restbetaling innen 10. desember.
Max 20 deltagere.
Ved avmelding trekkes kr 500,- i adminiastrasjonskostnager.
Ved avmelding senere enn 10. desember beholdes kr. 1000, –
i admin. utgifter, så fremt ikke en annen kan ta din plass.

Etter at vi har mottatt påmelding via vårt påmeldingsskjema, mottar du lenke for betaling, samt kursbekreftelse.  Din påmelding er først gyldig når depositum, kr 1000,-, er innbetalt (ev hel kursavgift).

Velkommen!

Meld deg på her


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram