NYTTÅR på Bjørk 30. des – 1.januar

Nyttårsklokken

Velkommen til NYTTÅRS-RETREAT
på Bjørk Gård 30.12 – 01.01

Igjen inviterer vi til det som har blitt en vakker tradisjon hos oss: En meningsfull Nyttårshelg – en oppdagelsesreise gjennom pust ogmeditasjon, indre reiser, drømmer og visualisering, dans og bevegelse. Det skal være tid til fordypning, til ettertanke og meningsfylte samvær med andre søkende mennesker.

Vi er mange som er glade i Nyttårsaften, dette unike midtpunktet mellom fortid og fremtid. Gjennom denne helgen blir du minnet om forhåpningen som ligger i å begynne på nytt. Det å få tildelt en helt ny bok med åpne ark, er noe helt spesielt. Du er som oss andre spent på fremtiden, for det er menneskets natur å håpe på et enda litt bedre liv. Og du ønsker deg mer erfaring, lære å utvikle deg mot nye dybder.

Den dagen du ankommer, skal vi samle oss rundt året som har vært og ta noen tilbakeblikk, der det trengs mer klarhet eller kanskje takknemlighet. Dagen etter får delt dine tanker og ønsker for året som kommer. Det blir dans og bevegelse, meditasjon, gitar og sang.

Tradisjonen tro får vi ta del i den årlige, guidede «livsreisen» med Shalini på nyttårskvelden, hvor hun veileder oss med pust, musikk og indre bilder over til den andre siden – til det nye året.

Ingen kokk denne helgen. Det bidrar vi med alle sammen. Det skaper samhold og hygge. Andre går ut og ordner stampen for de som vil nyte stjernehimmelen i det nye året. Et glass vin på Nyttårsaften vil vi gjerne unne oss.

Pris kr. 3.200, – pr. person.
Depositum kr. 1000,- til konto: 1254 05 73768

Velkommen!

Meld deg på her

Etter at vi har mottatt depositum og påmelding via vårt påmeldingsskjema, mottar du kursbekreftelse.  Din påmelding gjelder når depositum er innbetalt. Praktisk informasjon om kurset kommer i begynnelsen av desember.


Følg oss

  • Follow on Facebook
  • Follow on YouTube
  • Follow on Instagram